تاریخ: ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۲:۴۰
بازدید: ۲۷۹
کد خبر: ۲۴۶۳۶۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

استخراج پنج میلیون تن مواد معدنی از معادن چهارمحال و بختیاری

استخراج پنج میلیون تن مواد معدنی از معادن چهارمحال و بختیاری
‌می‌متالز - از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه، پنج میلیون تن مواد معدنی از معادن چهارمحال و بختیاری استخراج شد.

به گزارش می‌متالز، مهرداد قاسمی معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، از استخراج حدود پنج میلیون تن مواد معدنی از معادن استان در ۹ ماهه امسال خبر داد و گفت: این میزان استخراج مواد معدنی نیز در مقایسه با مدت مشابه بیش از ۳۰ درصد رشد داشته است.

۲ پهنه معدنی در استان کشف شده که یک پهنه که مشترک با استان اصفهان است و خروجی مطالعات اکتشاف اولیه حاکی از آن است که این پهنه دارای پتانسیل سنگ آهک و سنگ تزیینی است.

پهنه دیگر شامل کل سطح استان که در مرحله پتانسیل‌یابی است و ۲ محدوده معدنی برای آن تعریف شده است که یک محدوده شامل پلی‌متان سبزکوه در شهرستان کیار می‌باشد که با مشکلات زیست‌محیطی روبرو است.

محدوده دیگر پتانسیل فلزی شهرستان‌های بن و سامان است که تاکنون برای آن چهار پروانه اکتشاف صادر شده و شامل فلزات مس و روی همراه با کبالت و خاک نسوز است.

تعداد معادن فعال استان ۱۲۱ معدن است که هشت نوع ماده معدنی شامل سنگ تزئینی ساختمان، مواد اولیه سیمان، گچ و شن و ماسه و سیلیس، خاک نسوز و دولومیت از آن‌ها استخراج می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم