به گزارش می متالز، در گزارش آژانس بینالمللی انرژی پیشبینی شده که مصرف زغالسنگ بهطور میانگین سالانه ۰.۲ رشد میکند و از ۵۳۵۵ میلیون تن در سال ۲۰۱۷ به ۵۴۱۸ میلیون تن در سال ۲۰۲۳ خواهد رسید.
این گزارش چند روز پس از توافق حدود ۲۰۰ کشور با مقرراتی بهمنظور اجرای یک توافق جوی تاریخی با هدف محدود کردن آلایندگی سوختهای فسیلی و محدودکردن افزایش گرمای جهانی منتشر شده است. با وجود توجه رسانهای به توقف سرمایه گذاری جدید در زغال سنگ، روند بازار مقاومت در برابر تغییرات را نشان میدهد.
زغالسنگ دومین منبع جهانی بزرگ انرژی پس از نفت و بزرگترین منبع انرژی برای تولید برق مانده است.
بر اساس گزارش آژانس بینالمللی انرژی، برای این که جهان به اهداف جوی خود نایل شود، اقدامات بیشتری برای محدودکردن انتشار کربن، ذخیرهسازی و استفاده از فناوری جذب کربن و نگهداری دی اکسید کربن بهصورت زیرزمینی یا استفاده در صنایع دیگر نیاز است.
پیشبینی شده مصرف زغالسنگ در چین ۰.۵ درصد در سال کاهش پیدا کرده و به ۲۶۷۳ میلیون تن در سال ۲۰۲۳ برسد که ناشی از بهبود بهرهوری در مصرف انرژی و سیاستهای مقابله با آلودگی هوا خواهد بود.
بر اساس گزارش رویترز، افزایش چشمگیر مصرف زغالسنگ در هند پیشبینی شده و انتظار میرود تقاضا در این کشور ۱۴۶ میلیون تن افزایش پیدا کرده و به ۷۰۸ میلیون تن در سال ۲۰۲۳ برسد که ناشی از رشد تولید نیروی زغال سوز و تولید فولاد خام خواهد بود و رشد مصرف در این کشور کاهش مصرف در اروپا و آمریکا را جبران میکند.