تاریخ: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۰:۱۴
بازدید: ۷۱۷
کد خبر: ۲۵۱۴۱۷
سرویس خبر : آهن و فولاد

بازدید معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو از شرکت صبا فولاد خلیج فارس

بازدید معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو از شرکت صبا فولاد خلیج فارس
‌می‌متالز - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل ایمیدرو از شرکت صبا فولاد خلیج فارس بازدید نمود.

به گزارش می‌متالز، مهندس وجیه الله جعفری معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل ایمیدرو به همراه دکتر علی نبوی دستیار ویژه وزیر صنعت، معدن و تجارت از شرکت صبا فولاد خلیج فارس بازدید نمودند.

در این بازدید دکتر احسان دشتیانه مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس گزارشی از وضعیت تولید شرکت ارائه نمودند.

مهندس جعفری نیز در این بازدید از بخش‌های مختلف کارخانه صبا فولاد خلیج فارس از جمله خط تولید و اتاق کنترل بازدید و از نزدیک در جریان مراحل محصول تولیدی این کارخانه بریکت گرم (HBI) بعنوان محصول استراتژی که برای اولین بار در این کارخانه و در ایران تولید می‌شود قرار گرفت.

منبع: چیلان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم