تاریخ: ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۱:۳۹
بازدید: ۲۵۸
کد خبر: ۲۵۲۹۰۴

معرفی پرفروش‌ترین گوشی‌های سال ۱۴۰۰ در ایران

معرفی پرفروش‌ترین گوشی‌های سال ۱۴۰۰ در ایران
‌می‌متالز - به گفته انجمن واردکنندگان موبایل پرفروش‌ترین گوشی‌های سال ۱۴۰۰ سامسونگ گلکسی A۱۲ بوده است.

به گزارش می‌متالز، انجمن واردکنندگان موبایل اعلام کرده‌اند که پرفروش‌ترین گوشی‌های سال ۱۴۰۰ در ایران از برند‌های سامسونگ شیائومی و نوکیا بوده‌اند. این انجمن همچنین اعلام کرده که پرفروش‌ترین گوشی سال ۱۴۰۰ ایران، با فروش نزدیک به دو میلیون دستگاه سامسونگ گلکسی A۱۲ بوده است. پر فروش‌ترین گوشی‌های سال ۱۴۰۰ در میان برند‌های ایرانی نیز، مدل جی پلاس تی ۱۰، اعلام شد.

پرفروش‌ترین گوشی‌های سال ۱۴۰۰ در ایران چه بوده است؟

پرفروش‌ترین گوشی‌های سال ۱۴۰۰ گوشی‌های میان‌رده بودند، بر اساس لیستی که انجمن وارد کنندگان موبایل ارائه می‌دهد پرفروش‌ترین گوشی‌های سال ۱۴۰۰ در ایران، از میان گوشی‌های میان‌رده بوده‌اند. مناسب بودن قیمت و کیفیت قابل قبول گوشی‌های میان‌ره از دلایل مهم پرفروش بودن آن‌ها در بازار ایران است.

آنطور که آمار انجمن واردکنندگان موبایل در مورد پرفروش‌ترین گوشی‌های سال ۱۴۰۰ می‌گوید، اولین گوشی پرچمدار پرفروش در ایران، گوشی آیفون ۱۳ پرومکس است که با ۲۳۶ هزار فروش توانسته به رتبه ۱۷مین گوشی پرفروش بازار ایران برسد.

لیست پرفروش‌ترین گوشی‌های سال ۱۴۰۰ در ایران:

سامسونگ A۱۲ با آمار فروش نزدیک به ۲ میلیون دستگاه

پوکو X۳ پرو با آمار فروش کمی بیش از ۱ میلیون دستگاه

نوکیا ۱۰۵ با آمار فروش ۹۶۷ هزار دستگاه

سامسونگ A۳۲ با آمار فروش ۶۵۲ هزار دستگاه

سامسونگ A۲۱ S با آمار فروش ۵۸۷ هزار دستگاه

پوکو M۳ با آمار فروش ۵۸۰ هزار دستگاه

سامسونگ A۱۱ با آمار فروش ۴۳۲ هزار دستگاه

سامسونگ A۰۲ با آمار فروش ۴۱۳ هزار دستگاه

سامسونگ A۲۲ با آمار فروش ۳۸۷ هزار دستگاه

ردمی نوت تی با آمار فروش ۳۲۱ هزار دستگاه

به گفته «امیر اسحاقی» دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، این رده‌بندی به احتمال زیاد تا پایان اسفند تغییری نمی‌کند.

پرفروش‌ترین گوشی‌های سال ۱۴۰۰ در ایران از کدام برند‌ها بودند؟

بر اساس آنچه که انجمن وارد کنندگان موبایل اعلام می‌کند سامسونگ ۴۹ درصد بازار را در اختیار دارد و شیائومی ۲۸ درصد و نوکیا ۱۲ درصد. برند اپل با گوشی‌های آیفون خود نیز ۶ درصد بازار ایران را در اختیار دارند. بر اساس این آمار سهم گوشی‌های سامسونگ در سال ۱۴۰۰ برای اولین به زیر ۵۰ درصد رسیده است.

اما برند اپل با گوشی‌های آیفون ۶ درصد از بازار امسال ایران را در اختیار داشته است. پس از معرفی شدن آیفون ۱۳، واردات این گوشی بیشتر شده و حتی به بیش از دو برابر رسیده است.

انجمن وارد کنندگان موبایل اعلام می‌کند که واردات آیفون در ایران در فروردین ۱۴۰۰ به عدد ۴۳ هزار می‌رسیده و در بهمن ماه به بیش از ۱۲۰ هزار عدد رسیده و احتمال دارد که این رقم در اسفند ماه نیز بیشتر هم شده باشد. بازار شب عید می‌تواند یکی از دلایل رشد فروش این گوشی باشد.

همچنین باید به این نکته اشاره کرد که ماهانه تقریبا ۶ هزار دستگاه آیفون به صورت واردات مسافری وارد کشور می‌شود.

گوشی‌های موبایل گران می‌شوند

براساس قانون جدیدی که دولت اعلام کرده است نرخ ترخیص گوشی از گمرک افزایش پیدا می‌کند. افزایش نرخ ترخیص گوشی از گمرک میتواند به صورت مستقیم بر روی قیمت گوشی در بازار ایران تاثیر بگذارد. در این میان گوشی‌های میان رده پرفروش نیز نیز تحت تاثیر افزایش قیمت قرارگرفته و با بالا رفتن قیمتشان از توان مالی خرید مردم خارج خواهند شد. همچنین ورود ارز نیمایی به موضوع واردات گوشی یکی دیگر از دلای گران شدن گوشی خواهد بود

محاسبات نشان می‌دهد که به عنوان مثال یک گوشی صد دلاری در سال ۱۴۰۰ با ۲۰ هزار تومان می‌توانست از گمرک ترخیص شود و همان گوشی در سال آینده نیاز به رقمی ۱۲۰ هزار تومانی برای ترخیص گمرک دارد. این مساله می‌تواند گواه این پیش بینی باشد که قیمت موبایل در سال آینده با افزایشی جهشی روبرو خواهد شد.

بهترین فرصت برای خرید گوشی قبل از گران شدن، فرصتی است که تا پایان ماه اسفند باقی مانده است. کارشناسان بر این باورند بهترین فرصت خرید موبایل در اسفند ماه است، آن‌ها با توجه به دستوراتی که از سوی دولت برای اجرایی شدن در سال آینده الزامی شده بر این باور هستند که قیمت تمام شده گوشی‌ها برای واردکنندگان بیشتر خواهد شد و این مساله زمانی که به خرده فروشان برسد هم با افزایش نرخ روبرو خواهد شد و در نتیجه گوشی‌ها قیمتی مضاعف نسبت سال ۱۴۰۰ پیدا خواهند کرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی جماران (جی پلاس)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت