به گزارش میمتالز، قیمتهای گزاف، علاوه بر هزینههای فزاینده برق، تولیدکنندگان و سازندگان اروپایی را با یک انتخاب سخت مواجه میکند. اینکه آیا درد را جذب کنند، آن را به مشتریان خود منتقل کنند یا تولید را کاهش دهند. اروپا برای یک پنجم واردات فولاد خود به روسیه و اوکراین متکی بود و محدودیت واردات همراه با افزایش هزینههای انرژی که کارخانههای فولاد را مجبور به کاهش تولید کرد، تشدید شد. این در حالی است که کشورهای دیگر از جمله ایالات متحده و ترکیه نیز به دلیل از دست دادن محصولات کلیدی خود آسیب دیده اند.
به گفته آنجلیکا دوناتی، رئیس توسعه کسب و کار در شرکت ساختمانی Donati SpA، اظهار میکند جنگ در اوکراین، علاوه بر اختلالات قبلی در زنجیره تامین، منجر به کمبود برخی از انواع فولاد شده است. این شامل کورتن، یک فولاد زنگ زده طبیعی است که در ساخت و ساز استفاده میشود. دوناتی گفت: "فولاد کورتن که بیشتر در اوکراین تولید میشود، در حال حاضر کاملاً در دسترس نیست. این بدان معناست که هر بخشی که در آن از کورتن استفاده میشود، ناگزیر باید تولید را متوقف کند.
به گفته گرانت اسپور، تحلیلگر بلومبرگ، بخش خودرو و کالاهای مصرفی بیشترین ضربه را متحمل شده است. وی میگوید که قیمت فولاد بیشتر خطر نابودی تقاضا را به همراه دارد.
کورههای قوس الکتریکی، که حدود ۷۰ درصد از تولید فولاد آمریکا را تشکیل میدهند، بیش از نیمی از محمولههای آهن خام اصلی خود را از اوکراین و روسیه دریافت میکنند. تیمنا تانرز، تحلیلگر وولف ریسرچ، در یک مصاحبه تلفنی گفت: "همه به دلیل عدم قطعیت در تقلا هستند. " کاهش دسترسی به آهن خام، قیمت مواد اولیه دیگر، مثل قراضه را بالا میبرد، زیرا سایر تولیدکنندگان کورههای قوس الکتریکی، اگر نتوانند آهن خام را از اوکراین و روسیه تهیه کرد، باید به فکر تهیه قراضه آهن باشند.
از طرف دیگر، اقدامات قرنطینه در مرکز تانگشان چین برخی از کورههای بلند را در این منطقه تعطیل کرده است و این امر قیمتها را بالاتر میبرد.
منبع: ایفنا