به گزارش میمتالز، عبدالمجید رضوانی گفت: ارتباط علم و صنعت جزو اولویتهای صندوق بوده و همواره سعی شده که ارتباط با مراکز علمی کشور سرلوحه کارها باشد، بنابراین صندوق توسعه صنایع دریایی همیشه مراکز علمی را در کنار خود داشته و از برنامههای مشترک با آنها استقبال کرده و امیدوار است در آینده کارهای مشترک بیشتری با این مراکز داشته باشد.
زارعتگر عضو هیاتعلمی این دانشکده نیز بیان کرد: با توجه به وجود بیش از سه هزار کیلومتر مرز دریایی، ایران پتانسیل خوبی برای گردشگری دریایی داشته و این صنعت حلقه مفقوده صنایع دریایی کشور است که ارتقای آن کمک شایانی به پیشبرد صنایع دریایی خواهد کرد.
وی عنوان کرد: برای اعتلای هرچه بیشتر کشور باید اینگونه ارتباطات بیشازپیش برقرار شود و دانشکده مهندسی دریا آماده هرگونه همکاری با این صندوق و سایر مراکز صنعتی دریایی کشور است.
گفتنی است این بازدید و دیدار با توجه به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه و گفتگو در خصوص پایش چند پروژه تحقیقاتی در ارتباط با صنعت گردشگری و تأثیر آن بر صنایع دریایی در استان مازندران که قابلتعمیم به دیگر استانهای ساحلی نیز هست و با همکاری دانشکده مهندسی دریا در دستور کار قرار دارد؛ انجام شد.
منبع: شاتانیوز