تاریخ: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۲:۰۹
بازدید: ۳۳۳
کد خبر: ۲۵۶۹۱۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
سیدمهدی طبیب زاده در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان

انجمن حمایت از توسعه رفسنجان تشکیل شود

انجمن حمایت از توسعه رفسنجان تشکیل شود
‌می‌متالز - رئیس اتاق کرمان در جریان بازدید از منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، پیشنهاد کرد: برای استافده از توامندی فعالان اقتصادی این منطقه و همچنین کمک به توسعه اقتصادی، انجمن حمایت از توسعه رفسنجان تشکیل شود.

به گزارش می‌متالز، رئیس اتاق کرمان با اشاره به اینکه رفسنجان فعالان اقتصادی توانمند و موثر با ایده‌های خوب دارد، پیشنهاد کرد: انجمن حمایت از توسعه رفسنجان با عضویت همه گروه‌ها تشکیل شود و در جلسات مختلف از تجربه‌های افراد بزرگ این شهرستان در سطح ملی و استانی استفاده شود.

سیدمهدی طبیب زاده در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، افزود: باید برای این منطقه جاذبه ایجاد کرد تا سرمایه گذاری‌ها شکل گیرد و بتوان آن را کامل کرد.

وی با بیان اینکه موضوع تامین گاز منطقه باید حل شود، اظهار کرد: همچنین پیگیری شود که انشعابی از آب انتقال داده شده از خلیج فارس به استان به منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان برسد.

طبیب زاده، با تاکید بر اینکه برای تکمیل برق منطقه می‌توان از احداث نیروگاه‌ به ویژه انرژی خورشیدی استفاده کرد، گفت: همچنین راه اندازی خط ریلی و راه آهن احمدآباد، رفسنجان، کرمان پیگیری و سرعت قطار یزد به کرمان نیز اصلاح شود.

رئیس اتاق کرمان ادامه داد: باید شرکت مس را راضی کرد تا واحد‌های کوچک صنایع زیردستی اسیدسولفوریک را در منطقه ویژه راه‌اندازی کند به طوری که کارگاه بسازد و واگذار کند.

وی با بیان اینکه رفسنجان چند دهه گذشته در سرمایه گذاری پیشتاز بود، اما به یکباره عقب افتاد، گفت: اتاق کرمان همایش فرصت‌های سرمایه گذاری را تیرماه سال جاری برگزار می‌کند و پیشنهاد می‌شود که منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان به معرفی فرصت‌ها و مزیت‌های این منطقه برای سرمایه گذاران بپردازد.

رئیس اتاق کرمان همچنین در این نشست پیشنهاد راه اندازی لجستیک پارک در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان را مطرح کرد.

در جریان این بازدید، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان گفت: منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان با دو هزار هکتار مساحت، در فاز اول در ۲۰۰ هکتار تکمیل شده و فاز توسعه نیز در حال انجام است.

روح الله بهرامشاهی افزود: در برنامه داریم که برای این منطقه، هلدینگ‌های حاکمیتی برای سرمایه گذاری در پروژه‌های بزرگ و همچنین سرمایه در گردش مردم به ویژه کشاورزان منطقه را جذب کنیم.

وی ادامه داد: در حدود ۷ ماه فعالیت مدیریت جدید منطقه ویژه اقتصادی، حدود ۱۸ سرمایه گذار جذب شده و در حال حاضر برای طرح‌های خودرو‌های الکتریکی و پروژه‌های دانشگاه آزاد و ... در حال مذاکره برای سرمایه گذاری در این منطقه هستیم.

بهرامشاهی اظهار کرد: مرکز نوآوری نیز قصد دارد ۳۸ سوله برای واگذاری به شرکت‌های نوآور احداث کند.

منبع: اخبار اتاق ایران

عناوین برگزیده