تاریخ: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۸:۵۶
بازدید: ۱۵۲
کد خبر: ۲۵۶۹۹۳
سرویس خبر : انرژی
میرتاج‌الدینی در تشریح نشست کمیسیون برنامه و بودجه؛

بررسی لایحه توسعه و مانع زدایی از صنعت برق کشور/ مخالفت کمیسیون با ممانعت برای تامین برق تولید رمزارز‌ها

بررسی لایحه توسعه و مانع زدایی از صنعت برق کشور/ مخالفت کمیسیون با ممانعت برای تامین برق تولید رمزارز‌ها
‌می‌متالز - نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: در این جلسه لایحه لایحه توسعه و مانع زدایی از صنعت برق کشور و آخرین وضعیت سامانه پاکنا و سامانه حقوق و دستمزد با حضور مسوولان بررسی شد.

به گزارش می‌متالز، سیدمحمدرضا میرتاج الدینی نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، در تشریح نشست امروز عصر این کمیسیون گفت: معاونت نظارت مجلس، دیوان محاسبات و مرکز پژوهش‌های مجلس در این جلسه گزارش آخرین وضعیت سامانه پاکنا و سامانه حقوق و دستمزد را ارائه کردند و مقرر شد، سه گزارش تشریح شده با یکدیگر تلفیق و بعد از بررسی طی دو جلسه دیگر و تکمیل آن، گزارش نهایی به صحن علنی ارائه شود.

میرتاج‌الدینی بیان کرد: لایحه تصویب مقاوله نامه آمار‌های کار ۱۹۸۵ ۱۳۹۶ (در این جلسه با حضور مسوولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: بعد از گذشت ۳۷ سال از کنوانسیون مرتبط با مقاوله نامه‌ها تنها حدود پنجاه کشور به آن پیوسته‌اند. البته لایحه این مقاوله نامه حدود دو سال است که ارائه شده و به دلیل وجود ابهامات و سوالات بسیار نمایندگان نسبت به این لایحه مقرر شد، در کارگروهی تخصصی این لایحه مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

میرتاج‌الدینی تاکید کرد: دلیل عدم تصمیم‌گیری نسبت به پیوستن به مقاوله نامه آمار‌های کار طی سال‌های گذشته، شفاف نبودن تعهدات ما نسبت به این کنوانسیون و میزان ارائه امتیازات مرتبط است.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس تصریح کرد: لایحه توسعه و مانع زدایی از صنعت برق کشور نیز برای بررسی به کمیسیون برنامه و بودجه به عنوان کمیسیون فرعی ارسال شده بود که تعدادی از مواد آن با حضور معاون وزیر صمت بررسی شد. در این نشست به طور ویژه بر روی ماده ۱۶ مربوط به وظیفه دولت برای تامین برق تولید رمزارز‌ها بحث کرد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: این موضوع کاملا شفاف نشده بود و به موجب این ماده تا زمانی که قانون رمزارز‌ها تصویب نشده دولت باید از اختصاص برق به فعالیت‌های رمزارزی ممانعت کند که اعضای کمیسیون با این ماده مخالفت کردند، زیرا پیش از این برای بسیاری تعهد ایجاد شده و نیروگاه برقی احداث کرده‌اند، بنابراین اعلام شد که پیشنهاد حذف این ماده در صحن علنی مطرح شود.

منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

عناوین برگزیده