تاریخ: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۰:۴۷
بازدید: ۵۲۴
کد خبر: ۲۵۷۷۸۴
سرویس خبر : انرژی
شکستن رکورد تولید در ۴۵ روزه نخست سال ۱۴۰۱؛

ثبت رکورد ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی در پتروشیمی بوعلی سینا

ثبت رکورد ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی در پتروشیمی بوعلی سینا
‌می‌متالز - در ۴۵ روزه نخست سال ۱۴۰۱، سال «تولید؛ دانش‌بنیان و اشتغال آفرین» روند رو به رشد تولید و فروش در شرکت بوعلی سینا استمرار داشته و تولید در این شرکت نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۱۶ درصد افزایش به رکورد جدید ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی مجتمع رسیده است.

به گزارش می‌متالز، تولید محصولات شرکت پتروشیمی بوعلی سینا از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا نیمه اردیبهشت ماه ۱۶ درصد رشد نسبت به دوره ۴۵ روزه سال قبل را نشان می‌دهد.

محصولات تولید شده شرکت در ۴۵ روزه نخست سال جاری به بیش از ۲۵۷هزارتن رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد و به معنای شکستن رکورد تولید در تاریخ فعالیت مجتمع و تحقق ۱۲۰ درصدی ظرفیت اسمی تولید است.

همچنین گزارشات رسیده از واحد بازرگانی، گویای افزایش ۱۵ درصدی حجم فروش محصولات در مدت ۴۵ روزه نخست سال ۱۴۰۱ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل است.

منبع: بورس امروز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم