به گزارش میمتالز، بهای معاملات آتی برنت ۴.۱۰ دلار معادل ۳.۸ درصد افزایش یافت و به ۱۱۱ دلار و ۵۵ سنت در هر بشکه رسید. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) ۴.۳۶ دلار معادل ۴.۱ درصد افزایش به ۱۱۰ دلار و ۴۹ رسید.
پس از کاهش ذخایر بنزین در هفته گذشته برای ششمین هفته متوالی، قیمتهای آتی بنزین آمریکا به بالاترین حد خود رسید. این باعث شد تا اسپرد کراک بنزین crack spread - معیاری برای تعیین حاشیه سود پالایش - به بالاترین حد خود از زمانی که در آوریل ۲۰۲۰ به رکورد رسید، زمانی که WTI در قلمرو منفی به پایان رسید.
این در حالی است که به گفته رابرت یاوگر، مدیر اجرایی آتی انرژی در میزوهو، از ماه مارس افزایشی در ذخیرهسازی بنزین (ایالات متحده) وجود نداشته است.
باشگاه خودروسازی AAA اعلام کرد که قیمتهای پمپ در آمریکا در روز جمعه به بالاترین حد خود یعنی ۴.۴۳ دلار در هر گالن برای بنزین و ۵.۵۶ دلار برای گازوئیل افزایش یافت.
قیمت نفت به دلیل نگرانیهای ناشی از ممنوعیت احتمالی اتحادیه اروپا بر نفت روسیه میتواند عرضهها را کاهش دهد. همچنین، قیمت نفت تحت فشار نگرانیها مبنی بر اینکه شیوع مجدد کووید-۱۹ میتواند تقاضای جهانی را کاهش دهد، بیثبات بوده است.
به گفته لوئیز دیکسون، تحلیلگر ریستاد انرژی، تحریم اتحادیه اروپا، در صورت اجرای کامل، میتواند حدود ۳ میلیون بشکه در روز نفت روسیه را خارج کند، این موضوع میتواند در نهایت جریان تجارت جهانی را تغییر میدهد و باعث وحشت بازار و نوسان شدید قیمت میشود.
این هفته، مسکو چندین شرکت انرژی اروپایی را تحریم کرد که نگرانیها پیرامون عرضه را در پی داشت.
در چین، مقامات متعهد به حمایت از اقتصاد شدند و مقامات شهری گفتند شانگهای کاهش محدودیتهای ترافیکی ویروس کرونا و باز کردن مغازهها را از این ماه آغاز خواهد کرد.
به گفته ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت داده و تجزیه و تحلیل OANDA، قیمتهای نفت خام به دلیل خوشبینی مبنی بر اینکه وضعیت کووید در چین بدتر نمیشود و داراییهای مخاطرهآمیز دوباره برگشتند، افزایش یافت.
سهام جهانی پس از یک هفته نوسان معاملاتی افزایش یافت و شاخصهای سهام در ایالات متحده و اروپا را بالا برد.
فشار بر قیمت نفت در طول هفته، تورم و افزایش نرخ، دلار آمریکا را در برابر سبدی از ارزها به بالاترین حد در ۲۰ سال اخیر رساند و باعث شد که نفت در صورت خرید به ارزهای دیگر گرانتر شود.