تاریخ: ۱۵ دی ۱۳۹۷ ، ساعت ۰۴:۱۰
بازدید: ۱۹۲
کد خبر: ۲۵۹۱۳
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
مروری بر صادرات و واردات کاتد مس

چین و شیلی؛ بزرگ‌ترین بازیگران بازار کاتد

می متالز - مروری بر آمار واردات و صادرات کاتد مس در سطح بین‌المللی نشان می‌دهد چین همچنان بزرگ‌ترین واردکننده کاتد و شیلی با اختلاف مهم‌ترین صادرکننده کاتد در جهان در تابستان گذشته بوده‌اند.
چین و شیلی؛ بزرگ‌ترین بازیگران بازار کاتد

به گزارش می متالز به نقل از عصر مس آنلاین، مهم‌ترین کشورهای واردکننده کاتد مس طی تابستان 2018، کشورهای چین، آلمان، ایالات متحده امریکا، ایتالیا، تایوان و ترکیه بودند که در بین آن‌ها کشور چین رتبه اول را به خود اختصاص داد. واردات کاتد مس به چین در ماه مارس سال جاری، با افزایش 35 درصدی نسبت به ماه فوریه، نزدیک به 350،300 تن گزارش شد. واردات کاتد مس آلمان در ماه جولای سال جاری، با کاهش 10 درصدی نسبت به ماه فوریه به 51،800 تن رسید.

این میزان واردات نسبت به دوره مشابه از سال گذشته، افت 18 درصدی را نشان می‌دهد. واردات کاتد مس ایالات متحده امریکا در ماه جولای، با کاهش 10 درصدی نسبت به ماه ژوئن، حدودا 59،000 تن شد. واردات کاتد ایتالیا در ماه جولای حدودا 43،000 تن گزارش شد که رشد 15 درصدی را نسبت به ماه پیش از آن نشان می‌دهد. واردات کاتد تایوان نیز در ماه جولای با افزایش 15 درصدی نسبت به ماه ژوئن به 40،300 تن رسید. در ماه جولای 2018، واردات کاتد ترکیه نسبت به ماه پیش از آن، 35 درصد رشد پیدا کرد و حدودا به 35،700 تن رسید.

مهم‌ترین کشورهای صادرکننده کاتد مس در مدت اخیر، کشورهای شیلی، ژاپن، روسیه، استرالیا، چین و قزاقستان بودند که در بین آن‌ها شیلی با اختلاف قابل ملاحظه‌ای در جایگاه اول نشسته است. صادرات کاتد مس از شیلی در ماه جولای، تقریباً 299 هزار تن بود که نسبت به ماه ژوئن، کاهش 12 درصدی و نسبت به جولای سال گذشته، رشد تقریباً 6 درصدی داشته است. صادرات کاتد مس ژاپن در ماه جولای، با 14 درصد کاهش نسبت به ماه ژوئن در سطح 46،300 تن قرار گرفت. همچنین صادرات کاتد مس روسیه در ماه جولای حدود 57،000 تن بود که نسبت به ماه ژوئن، 82 درصد رشد داشته است. صادرات کاتد استرالیا در ماه جولای، با افزایش حدوداً 92 درصدی نسبت به ماه ژوئن، به 46،800 تن رسید.

چین در ماه مارس سال جاری، نزدیک به 22،600 تن کاتد مس صادر کرد که نسبت به ماه فوریه حدوداً  18 درصد افزایش یافته است. واردات کاتد قزاقستان در ماه جولای با افت 7 درصدی نسبت به ماه ژوئن به 24،000 تن رسید.

منبع: عصر مس
عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد