تاریخ: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۸:۴۲
بازدید: ۲۵۱
کد خبر: ۲۶۰۷۵۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

جزئیات عرضه کایزد در فرابورس/ کف و سقف قیمت چند بود؟

‌می‌متالز - تعداد ۳۴۳ میلیون سهم از سهام شرکت فرانسوز یز به روش حراج با بیشترین قیمت معامله شده ١٨٠٠٠ریال و کمترین قیمت معامله شده ١٢٥٢٠ ریال در بازار امروز فرابورس معامله شد که متوسط موزون قیمت معاملات ١٤٦٩٥ ریال بود.

به گزارش می‌متالز، شرکت فرانسوز یزد با نماد معالاتی «کایزد» به عنوان پنجمین عرضه اولیه ١٤٠١ در فرابورس ایران معامله شد. در این روز ۱۰ درصد سهام «کایزد» به روش حراج این چهارشنبه این هفته عرضه می‌شود. این نماد از زیرگروه تولید محصولات سرامیکی نسوز ۱۰ درصد از سهام خود را عرضه کرد.
تعداد ۳۴۳ میلیون سهم از سهام شرکت فرانسوز یزد به روش حراج با بیشترین قیمت معامله شده ١٨٠٠٠ریال و کمترین قیمت معامله شده ١٢٥٢٠ ریال در بازار امروز فرابورس معامله شد که متوسط موزون قیمت معاملات ١٤٦٩٥ ریال بود.
این عرضه که به‌عنوان هفتمین عرضه اولیه امسال بازار سرمایه با نماد معاملاتی "کایزد" در فرابورس ایران عرضه شد در قیمت مبنا (کف قیمت) ۵۷۰۰ ریال برای هر سهم و حداکثر سهمیه ۳ میلیون و ۴۳۰ هزار سهمی به سرمایه گذاران واجد شرایط (صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله و صندوق‌های سرمایه گذاری مشترک ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار) بود.

خریداران شرکت فرانسوز یزد با نماد معالاتی «کایزد»، ١٩صندوق و تعداد متقاضیان ١٤١ صندوق بود.
مشاور عرضه هم کارگزاری بانک ملی ایران و متعهد خرید تامین سرمایه کاردان است.
در معرفی این شرکت در فرابورس داوود عظیمی مدیرعامل شرکت فرانسوز یزد «کایزد» گفت: این شرکت نزدیک به ۲۵ سال است که درزمینهٔ فرآورده‌های عایق و نسوز فعالیت می‌کند. کار این مجموعه در پروژه فولاد آلیاژی ایران آغاز شد و درزمینهٔ نسوز‌های این مجموعه، فرانسوز انتخاب و تا امروز در این مجموعه حضور دارد.
اهم موضوعات مطرح شده توسط مدیرعامل «کایزد» در ارتباط با این شرکت به اختصار آورده شده است:

چشم‌انداز فعالیت‌های «کایزد»

  • حاشیه سود ۲۰ درصدی سالیانه
  • فروش ۱۵ هزار تن محصول نسوز پیشرفته در سال ۱۴۰۲
  • در اختیار گرفتن ۱۸ درصد سهم بازار کشور
  • افزایش بهره‌وری مشتریان و افزایش ۱۰ درصدی بهره‌وری نیروی انسانی سالیانه

تشریح حوزه‌های فعالیت


حوزه اصلی فعالیت‌های کایزد شامل فروش محصولات آلومینایی بی‌شکل، خدمات فنی و مهندسی اجرای محصولات، تولید و فروش لوله‌های لنس، تولید و فروش محصولات قلیایی، خط تولید ماشین‌آلات نصب محصولات، خط تولید قطعات پیش‌ساخته بزرگ و دلتا و احیای مواد اولیه مصرف نسوز کشور است.

صورت‌های مالی کایزد


سود خالص شرکت در سال مالی ۱۳۹۹ رقم ۲۷۵ میلیارد ریال بوده است.
صورت‌های مالی ۱۴۰۰ نیز نشان می‌دهد که درآمد عملیاتی ۷۲ درصد رشد کرده است، سود ناخالص ۵۸۷ میلیارد ریال، سود عملیاتی ۴۰۷ میلیارد ریال و سود خالص شرکت ۲۲۵ میلیارد ریال بوده است.


برنامه طرح توسعه‌ای کایزد

  • افزایش ظرفیت تولید بلوک نسوز شرکت از ۸۰۰ تن در سال به ۶۸۰۰ تن در سال در زمان ارزش‌گذاری در صورت‌های مالی شش‌ماهه


شرکت فرانسوز یزد چه زمانی بورسی شد؟

شرکت فرانسوز یزد سهامی عام پس از احراز کلیه شرایط پذیرش از تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۱ بعنوان دویست و شصت و هفتمین نماد معاملاتی (یکصد و شصت و یکمین شرکت در بازاردوم)، در فهرست نرخ‌های فرابورس ایران درج شد.

جزئیات عرضه کایزد در فرابورس/ کف و سقف قیمت چند بود؟

منبع: صدای بورس

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده