تاریخ: ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۴:۱۵
بازدید: ۲۴۰
کد خبر: ۲۶۱۲۳۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
۱۳ درصد درآمد ماهانه معدنی و صنعتی چادرملو در اختیار بازار خارجی

«کنسانتره آهن (خشک)» درآمدزاترین محصول "کچاد"

‌می‌متالز - درآمدی که "کچاد" از فروش محصولات در بازار صادراتی به ثبت رساند بالغ‌بر ۴۸۰ میلیارد تومان بود و طی ۲ ماه سپری‌شده از سال مالی نیز به درآمدی برابر با ۸۵۲ میلیارد تومانی در این بازار را شناسایی کرد.

به گزارش می‌متالز، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به اردیبهشت‌ماه سال جاری مجموع درآمد‌های عملیاتی خود که از فروش محصولات طی دوره شناسایی شد را برابر با ۳ هزار و ۵۷۱ میلیارد تومان اعلام کرد و درآمد تجمیعی این شرکت معدنی طی ۲ ماه گذشته بالغ‌بر ۷ هزار و ۴۷۷ میلیارد تومان بود.

«کنسانتره آهن (خشک)» درآمدزاترین محصول
درآمد ماهانه ارائه‌شده "کچاد" از فروش محصولات در بازار‌های داخلی و صادراتی بود، بیشترین درآمدی که طی دومین ماه از سال جاری به ثبت رسید مربوط به بازار داخلی با ۳ هزار و ۹۱ میلیارد تومان بود که ۸۷ درصد از درآمد ماهانه "کچاد" را تشکیل داد و درآمدی که از بازار خارجی در اردیبهشت‌ماه به دست آمد مبلغی حدوداً ۴۸۰ میلیارد تومانی بود.

درآمد‌های ماهانه "کچاد" تا اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱

بر پایه این گزارش، درآمدی که شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی دوره ماهانه منتهی به اردیبهشت‌ماه از فروش محصولات شناسایی کرد نسبت به دوره مشابه سال گذشته رشد ۳۷ درصدی را از خود بر جای گذاشت و درآمد تجمیعی که "کچاد" طی این دوره ۲ ماهه اعلام شد نسبت به سال گذشته ۴۵ درصد افزایش پیدا کرد.

«کنسانتره آهن (خشک)» درآمدزاترین محصول
همان‌طور که گفته شد بیشترین درآمد‌های "کچاد" در اردیبهشت‌ماه از فروش محصولات در بازار داخلی شناسایی شد و درآمدزاترین محصول متعلق به «کنسانتره آهن (خشک)» با یک هزار و ۴۰۱ میلیارد تومان بود و نرخ فروش این محصول در اردیبهشت‌ماه ۲ میلیون و ۸۰۲ هزارتومان در ازای هر تن بود.

درآمدی که "کچاد" از فروش محصولات در بازار صادراتی در اردیبهشت ماه به ثبت رساند بالغ‌بر ۴۸۰ میلیارد تومان بود و مجموع درآمد این شرکت طی ۲ ماه سپری‌شده از سال مالی نیز برابر با ۸۵۲ میلیارد تومان است.

منبع: بورس نیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد