تاریخ: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۱:۱۲
بازدید: ۱۸۳
کد خبر: ۲۶۳۳۰۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

ابداع دانشمندان برای تبدیل پسمانده غذا به سیمان خوراکی

ابداع دانشمندان برای تبدیل پسمانده غذا به سیمان خوراکی
‌می‌متالز - این نخستین بار است که محققان دانشگاه توکیو با موفقیت سیمان را به طور کامل از ضایعات مواد غذایی می‌سازند.

به گزارش می‌متالز، آن‌ها دریافتند که می‌توان از انواع غذا‌ها از جمله پوست موز، پیاز، پوست پرتقال، برگ چای، تفاله قهوه و کدو تنبل استفاده کرد.

دانشمندان ضایعات سبزیجات را خشک و پودر کردند و سپس آن‌ها را در قالبی تحت فشار حرارت دادند.

اگرچه کیفیت مواد به دست آمده با یکدیگر متفاوت است، اما این تیم تحقیقاتی گفته از اینکه متوجه شدند اکثر مواد تولید‌شده دارای استحکامی بیش از بتن هستند، شگفت‌زده شده‌اند. در این میان کلم بهترین سبزی بود و ماده‌ای تولید کرد که تقریبا چهار برابر قوی‌تر از سیمان است.

کارشناسان امیدوارند که با کمک این شیوه بتوانند به حل مشکل ضایعات مواد غذایی و مساله گرمایش کره زمین کمک کنند.

منبع: اصلاحات نیوز

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت