تاریخ: ۱۱ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۰:۱۹
بازدید: ۳۱۴
کد خبر: ۲۶۴۹۷۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

افت شاخص‌های بازار سهام در هفته گذشته

افت شاخص‌های بازار سهام در هفته گذشته
‌می‌متالز - شاخص بورس در هفته گذشته ۱.۳ درصد و شاخص‌های کل هموزن و فرابورس به ترتیب ۰.۲ و ۱.۳ درصد کاهش را به ثبت رساندند.

به گزارش می‌متالز، از ابتدای امسال تا پایان هفته گذشته در حالی شاخص بورس بیش از ۱۰.۷ درصد افزایش و شاخص هموزن و شاخص فرابورس به تریتب ۲۱.۰۲ درصد و ۱۱.۰۵ درصد رشد داشته‌اند، که در هفته گذشته شاخص بورس افت ۱.۳ درصدی، شاخص هموزن ۰.۲ درصد کاهش و شاخص فرابورس ۱.۳ درصد افت را نصیب سرمایه‌گذاران کرده‌اند.

بر پایه این گزارش، استخراج نفت، گاز و خدمات جنبی بجز اکتشاف با ۱۲.۸ درصد، خرده‌فروشی بجز وسایل نقلیه حمل و نقل با ۷.۳ درصد، محصولات غذایی و آشامیدنی بجز قند و شکر با ۳.۸ درصد و خودرو و قطعات با ۳.۳ درصد بیشترین اثر مثبت و اطلاعات و ارتباطات با ۷ درصد، انتشار، چاپ و تکثیر با ۵.۶ درصد، سیمان، گچ و آهک با ۵.۲ درصد، فلزات اساسی با ۳.۹ درصد و قند و شکر با ۳.۶ درصد بیشترین تاثیر منفی در نماگر بازار بورس را در ۵ روز معاملتی هفته گذشته به ثبت رساندند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم