تاریخ: ۱۵ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۱:۰۲
بازدید: ۳۰۷
کد خبر: ۲۶۵۸۲۲
سرویس خبر : آهن و فولاد

افزایش فروش خودرو در چین کمکی به بازار فولاد نکرد

افزایش فروش خودرو در چین کمکی به بازار فولاد نکرد
‌می‌متالز - در ماه گذشته میلادی فروش خودرو‌های سواری در چین مجددا رشد سالانه را ثبت نمود در حالی که ماه‌های مارس تا می‌نزولی بود. فعالان بازار انتظار دارند این روند بهبود حداقل ما آگوست ادامه داشته باشد. ولی با این حال موجودی بالای بازار فولاد و رکود بازار مسکن موجب شده چشم انداز مثبت بازار خودرو کمکی به بهبود تقاضای فولاد نکند.

به گزارش می‌متالز، از طرفی بخشی از این رشد فروش خودرو و افزایش سفارشات به دلیل تاخیر‌های ایجاد شده در ماه‌های مارس تا می‌بوده همچنین کاهش مالیات فروش خودرو نیز در این رشد تاثیر گذار گشت.

در هر حال هر چند اگر فروش و تولید خودرو تا پایان سال ۲۰۲۲ صعودی باشد بعید است تقاضای مصرف کننده‌های نهایی برای ورق فولادی در چین رشد چشمگیر داشته باشد، چون بازار مسکن و ساخت و ساز هنوز در رکود به سر می‌برد.

منبع: ایفنا

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم