تاریخ: ۲۱ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۱۶
بازدید: ۲۳۰
کد خبر: ۲۶۶۷۹۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

رویترز: بهبود روابط تجاری هند و ایران با تصمیم دهلی‌نو برای تسویه با روپیه

رویترز: بهبود روابط تجاری هند و ایران با تصمیم دهلی‌نو برای تسویه با روپیه
‌می‌متالز - رویترز به نقل از کارشناسان نوشت تصمیم بانک مرکزی هند به واردکنندگان و صادرکنندگان اجازه می‌دهد پرداخت‌ها را به روپیه انجام دهند که تجارت با روسیه و ایران و همسایگان آسیای جنوبی هند را آسان‌تر خواهد کرد.

به گزارش می‌متالز، کارشناسان می‌گویند، تصمیم بانک مرکزی هند که به واردکنندگان اجازه می‌دهد، پرداخت‌های خود را با روپیه انجام دهند و صادرکنندگان، پول‌های خود را به روپیه دریافت کنند، احتمالا تجارت با روسیه و ایران و همسایگان آسیای جنوبی هند را آسان‌تر خواهد کرد.

همچنین این اقدام به هدف بلندمدت دهلی نو برای بین المللی کردن واحد پولی این کشور کمک خواهد کرد.

بانک مرکزی هند اعلام کرد، سازوکاری برای تسویه مبادلات تجاری بین المللی با روپیه هند با تاثیرات سریع ایجاد کرده است.

بنا بر اعلام بانک مرکزی هند، «به منظور تقویت رشد تجارت جهانی با تاکید بر صادرات از هند و حمایت از تمایل روزافزون جامعه تجارت جهانی به مبادلات با روپیه هند، تصمیم گرفته شده است تا ترتیبات اضافی برای صورتحساب، پرداخت و تسویه صادرات و واردات در هند ایجاد شود.»

«این گام می‌تواند به صورت ویژه برای کشور‌های همسایه و همچنین برای آن کشور‌هایی که تمایل دارند از روپیه به عنوان ارز پایه برای تنوع بخشی در قوانین تسویه حساب‌های خود استفاده کنند، مفید باشد.»

ماهش دسای، رئیس شورای تقویت صادرات مهندسی، خاطرنشان کرد، سازوکار جدید «تجارت با کشور‌های تحت تحریم نظیر ایران و روسیه» تسهیل خواهد کرد.

تجارت میان هند و روسیه به دلیل تحریم‌های اعمال شده علیه مسکو تقریباً متوقف شده است.

منبع: خبرگزاری فارس

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم