تاریخ: ۲۵ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۵:۵۵
بازدید: ۳۲۲
کد خبر: ۲۶۷۳۵۳
سرویس خبر : آهن و فولاد
تعدیل و بازنگری سود فعالیت رسته‌های آهن؛

سود عمده فروشی رسته‌های آهن به ۳.۱ درصد و خرده فروشی به ۴.۲ رسید

سود عمده فروشی رسته‌های آهن به ۳.۱ درصد و خرده فروشی به ۴.۲ رسید
‌می‌متالز - سازمان امور مالیاتی کشور، سود فعالیت‌های شغلی انواع رسته‌های آهن را کاهش داد و برای عملکرد سال ۱۴۰۰ بازنگری و تعدیل کرد.

به گزارش می‌متالز، رئیس اتحادیه آهن فروشان تهران درباره میزان سودعمده فروشی و خره فروشی این صنف برای پرداخت مالیات گفت: با پیگیری‌های اتحادیه آهن فروشان استان تهران و موافقت رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور به منظور حمایت از فعالان و واحد‌های صنف آهن فروشان، نسبت‌های سود فعالیت مرتبط با انواع رسته‌های آهن برای عملکرد سال ۱۴۰۰موفق به بازنگری و تعدیل مجدد شده است.

حمیدرضا رستگار در این باره اعلام کرد: براساس این اصلاحیه بازنگری سود فعالان عمده فروشی انواع محصولات فلزی آهن، فولاد و چدنی (تولید داخل) به ۳٫۱ درصد و سود خرده فروشی انواع محصولات فلزی، آهنی فولادی، چدنی (تولید داخل) ۴٫۲ درصد کاهش یافت.

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد و فلزات استان تهران چهارم تیرماه جاری در نامه‌ای به رئیس کل سازمان امور مالیاتی در راستای رفع مشکل مالیاتی اصناف، خواستار اصلاح سود عمده فروشی این صنف به میزان یک درصد و سود خرده فروشی به میزان دو درصد شده بود.

حمیدرضا رستگار، رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد و فلزات استان تهران در نامه‌ای به دکتر داود منظور، رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور نوشته بود: پیرو جلسه ۲۲ خردادماه ۱۴۰۱ در آن سازمان محترم مبنی بر رفع مشکلات مالیاتی اصناف، به استحضار می‌رساند با بررسی و کارشناسی‌های به عمل آمده، نرخ سود اعضای این صنف حاصل از مقاطع مختلف به رسته‌های مختلف اعم از انواع محصولات فلزی، آهنی، فولادی و چدنی شامل انواع شمش، بلوم، بیلت، اسلب، ورق، صفحه، سپری، تسمه، لوله نورد یا رول، میله و میلگرد، نبشی، ناودانی، قوطی، پروفیل، تیرآهن، ریل، پودر فلزات و قطعات آهنی – فولادی در بازار کمتر از ضریب اینتا کد و دفترچه ضرایب می‌باشد، خواهشمند است سود عمده فروشی را یک درصد و خرده فروشی را دو درصد منطبق با وضعیت معاملات این صنف اصلاح نمایید. از دستوری که در این خصوص صادر می‌فرمایید تقدیر و تشکر می‌نماییم.»

منبع: فولادبان

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم