به گزارش میمتالز، رسول خلیفه سلطان با بیان اینکه اعتراض تولیدکنندگان فولادی به قیمت پایین پایه محصولات کاملا درست است، افزود: در ۷ تا ۱۰ ماه گذشته اتفاقات مختلفی در این حوزه رخ داده که در نهایت باعث ضرر و زیانهای متعددی شده است. از سوی دیگر، در یک برهه زمانی که قیمتهای مناسبی در صادرات صنعت فولادسازی وجود داشت، عوارض منجر به محرومیت ایران از صادرات شد و در نتیجه تولیدکنندگان زیان هنگفتی را متحمل شدند.
وی با اشاره به کاهش ۲۰۰ دلاری قیمت فولاد در حدود ۱۰ ماه گذشته، اظهارداشت: در بازه زمانی ۳ تا ۴ ماهه که برهه طلایی صنعت فولاد بود، عوارض صادراتی حذف گردید و در نتیجه به دلایل واهی و نامعلومی جلوی صادرات گرفته شد. در حالی که این صنعت عملا تولید میکند تا محصولات خود را به مقدار بهای تمام شده بفروشد.
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد تصریح کرد: دخالتها در این حوزه باید از بین برود، چرا که تولید فولادسازی دو برابر ظرفیت تولید داخلی برای کشور درآمدزایی دارد، ضمن اینکه در حال حاضر وضعیت فعلی بازار فولاد به گونهای نیست که فروش تولیدکننده به اندازه بهای تمام شده برسد.
خلیفه سلطان با اشاره به اینکه قیمت پایه، سقف فروش و امثالهم در این حوزه بی معنی است، گفت: همچنین تولیدکننده باید برای پیداکردن بازار صادراتی در شرایط تحریم، ابتکار عمل داشته باشد تا بتواند محصولات خود را به طور مطلوبی بفروشد. در نتیجه با حذف دخالتها از این صنعت تولیدکننده میتواند با ابتکارات خود بازار را اداره کند که در این راستا، صادرات و فروش فولادیها از هر قید و بندی آزاد خواهد شد.
منبع: فولادبان