تاریخ: ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۳:۲۹
بازدید: ۲۷۸
کد خبر: ۲۷۲۰۹۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

تفاهم‌نامه دانشگاه امیرکبیر برای اجرای پروژه‌های صنعتی صنعت سیمان

تفاهم‌نامه دانشگاه امیرکبیر برای اجرای پروژه‌های صنعتی صنعت سیمان
‌می‌متالز - دانشگاه صنعتی امیرکبیر با یکی از مجموعه‌ای تولیدی سیمان غرب کشور با هدف همکاری و مشارکت در اجرای پروژه‌های صنعتی صنعت سیمان تفاهم‌نامه همکاری منعقد کردند.

به گزارش می‌متالز، باتوجه به اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای تجربه‌های پژوهشی و صنعتی، نیروی انسانی متخصص و امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی است، بنابراین یکی از شرکت‌های تولیدی سیمان غرب کشور با این دانشگاه تفاهم‌نامه همکاری منعقد کرده است.

این تفاهم‌نامه برای مدت دو سال منعقد شده است و در صورت نیاز و توافق طرفین این تفاهم‌نامه تمدید خواهد شد.

به منظور هماهنگی مستمر و لازم برای اجرای این تفاهم‌نامه و نظارت بر همکاری‌های مشترک، کمیته راهبری با ترکیب معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و نماینده بزرگترین واحد صنعتی استان کردستان تشکیل می‌شود.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این تفاهم‌نامه شامل ۱۱ ماده و در دو نسخه با هدف همکاری و مشارکت در اجرای پروژه‌های صنعتی صنعت سیمان منعقد شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم