به گزارش میمتالز، مهندس رحمانی مدیر عامل سیمان کرمان در این خصوص عنوان داشت:به لطف پروردگار و تلاش همکاران سیمان کرمان، طی سالهای گذشته زیرساختهای لازم جهت تولیدات دانش بنیان فراهم شده و نظر به وجود کارشناسان زبده و با دانش روز در مرکز پژوهش و تحقیقات سیمان کرمان بعنوان یکی از بزرگترین ومجهزترین مراکز تحقیقاتی بتن و سیمان کشور، این کارخانه میتواند سهم بسزایی در افزایش سطح تولیدات دانشبنیان و ارتقای سطح کیفی وتنوع محصولات سیمانی ایفا نماید.
لازم به ذکر است امروزه یکی از مشکلات جامعه پزشکی و دندان پزشکی کشور، تامین مواد اولیه میباشد، زیرا بخش قابل توجهی از این مواد از خارج از کشور با کیفیتهای متفاوت وارد میشود. بی شک حضور صنعت بزرگی مانند صنعت سیمان در کنار جامعه پزشکی و دندان پزشکی کشور میتواند راه گشای بسیاری از مشکلات، در زمینه پژوهش، تولید و تامین مواد اولیه در این حوزه باشد.
مدیر پژوهش، تحقیقات و کنترل کیفی سیمان کرمان نیز به تشریح این اقدام در مجموعه پرداخت و اظهار داشت: اخیرا محققین سیمان کرمان فعالیتهای علمی و پژوهشی خود را در زمینه تولید سیمانهای فسفاته و MTA آغاز نموده اند که یکی از کاربردهای این سیمانها در ترمیم بافتهای استخوانی بدن و دندان در انسان میباشد. سیمانهای پزشکی موسوم به MTA ترکیب شیمیایی وفیزیکی مشابه سیمانهای پرتلند صنعتی دارند.
مهندس فرازمند افزود: در این راستا وجهت تولید سیمانهای جدید و دانش بنیان، گروه صنایع سیمان کرمان با دانشگاه علوم پزشکی کرمان تفاهم نامه همکاری امضا نموده است. با امضای این تفاهم نامه، بستر لازم برای همکاریهای علمی و پژوهشی بین محققین این دو مرکز بر قرار شده است.
منبع: سیمان خبر