تاریخ: ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۱:۰۸
بازدید: ۳۱۹
کد خبر: ۲۷۳۰۹۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

طالبان درخواست پاکستان برای کاهش مالیات زغال‌سنگ را رد کرد

طالبان درخواست پاکستان برای کاهش مالیات زغال‌سنگ را رد کرد
‌می‌متالز - مقامات طالبان گفتند مالیات بر زغال‌سنگ با توجه به کیفیت و تقاضای آن در بازار وضع شده است و برای تجار پاکستان کاهش نمی‌یابد.

به گزارش می‌متالز، زارت مالیه طالبان امروز در واکنش به درخواست تجار و مقام‌های پاکستانی گفت که مالیات زغال‌سنگ مناسب است و کم نخواهد شد.

احمد، ولی حقمل، سخنگوی این وزارت به رسانه‌ها گفته است که مالیات بر زغال‌سنگ با توجه به کیفیت و تقاضای آن در بازار وضع شده است.

حقمل گفته است که قیمت یک تن زغال‌سنگ ۲۰۰ دالر است و مالیات یک تن زغال‌سنگ ۶۰ دالر وضع شده است.

سخنگوی وزارت مالیه گفت: این محصول مناسب است و در آینده نزدیک کم نخواهد شد، چون تقاضای زغال‌سنگ روز به روز بیشتر می‌شود.

این در حالی است که روز شنبه ۱۲ سنبله در نشست مقامات و تجار پاکستان و افغانستان در گذرگاه تورخم، طرف پاکستانی خواستار کاهش مالیات زغال‌سنگ از طالبان شدند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم