به گزارش میمتالز، مقدمعلی امروز در وبینار"معرفی پتانسیلهای مناطق ویژه اقتصادی ایمیدرو" افزود: در راستای تصمیمات و عوامل مجموعه نظام برای توسعه حوزه معدن و صنایع معدنی و همچنین زیرساختها و ظرفیتهای مواد معدنی، ایمیدرو از گذشته فرآیندی برای اجرا و توسعه مناطق ویژه اقتصادی تعریف کرد که هم راستا با سیاستهای توسعه و برنامه هفتم با اولویت پیشرفت اقتصادی است.
وی گفت: ایمیدرو با وجود کمبود منابع، در دو حوزه، برنامههای توسعهای خود را دنبال میکند که "توسعه زیرساختهای مناطق اقتصادی" و "اکتشاف، صنایع معدنی، تحقیق و پژوهش" از جمله آنها است.
معاون طرحهای توسعه معدن و صنایع معدنی ایمیدرو افزود: مناطق ویژه اقتصادی ایمیدرو اهداف توسعهای متفاوتی دارند و به منظور استقرار صنایع انرژی بر، توسعه زنجیره فولاد و صنایع پیشرفته تاسیس شده است.
مقدمعلی با بیان اینکه سیاست ایمیدرو تسهیل روند سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران است، گفت: این سازمان متمرکز بر تامین زیرساختهای مناطق ویژه اقتصادی است تا مجموعههای توانمند اقتصادی بتوانند در شرایطی مناسب اقدام به فعالیت کنند.
وی اعلام کرد: مطالعات بر روی ۸۸ نوع آلیاژ پیشرفته که مورد نیاز صنایع است؛ هدفگذاری شده که توسعه در ۲۵ نوع آلیاژ اولویت دار است.
معرفی پتانسیلهای چهار منطقه ویژه اقتصادی ایمیدرو (خلیج فارس، لامرد، پارسیان و کاشان)، آشنایی با زیرساختهای این مناطق و آشنایی با بسترهای سرمایه گذاری جزو محورهای این وبینار است که با حضور مدیران عامل مناطق نامبرده در محل ایمیدرو برگزار شد.
منبع: ایمیدرو