تاریخ: ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۴:۳۲
بازدید: ۴۷۵
کد خبر: ۲۷۴۲۴۸
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

بازار سنگ آهن چاره‌ای جز بهبود ندارد

بازار سنگ آهن چاره‌ای جز بهبود ندارد
‌می‌متالز - شرکت معدنی واله برزیل که دومین تولید کننده سنگ آهن دنیاست انتظار دارد قیمت سنگ آهن در بازار جهانی در ثبات نسبی بماند و حداقل وضعیت آن بدتر نشود چرا که عرضه کم است. قیمت بین ۹۵ تا ۱۰۰ دلار باقی خواهد ماند.

به گزارش می‌متالز، چین همچنان یک خریدار مهم فلزات است، اگرچه انتقال جهانی از سوخت‌های فسیلی به منابع انرژی پاک‌تر به نیروی محرکه اصلی تصمیم‌گیری‌های تجاری در صنعت معدن در ۲۰ سال آینده تبدیل خواهد شد این تغییر، فولادسازان چینی را وادار خواهد کرد که سنگ آهن بیشتری را تقاضا کنند. واله نیز قصد دارد با تبدیل شدن به یک تامین کننده برتر محصولات سنگ آهن با خلوص بالا، سهم بازار خود را حفظ کند. این شرکت قصد دارد در دو دهه آینده مراکزی برای تولید محصولات سنگ آهن در مناطقی با هزینه انرژی پایین از جمله خاورمیانه و ایالات متحده ایجاد کند و قصد دارد به بازیگر بزرگ‌تری در فلزات اساسی که پایه گذار انتقال انرژی هستند تبدیل شود و از تمرکز خود بر نیکل و مس فراتر رود.

منبع: ایفنا

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم