به گزارش میمتالز، محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در نشست هم اندیشی توسعه دیار تاریخی ندوشن که در سالن همایشات پارک علم و فناوری یزد برگزار شد گفت: امیدواریم آنچه از هشت سال دفاع مقدس برداشت کردیم و امروز درعرصه دفاعی به کار گرفتیم و قدرت بازدارندگی خود را افزایش دادیم در تمام عرصههای دیگر نیز به نمایش بگذاریم.
نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ندوشن دارای بافت تاریخی ارزشمند است، افزود: چرا ندوشن رشد پیدا نکرده و ارتقایی در آن شاهد نبودیم، باید بررسی شود که دلایل آن چیست و چه تهدیداتی داشتیم که نتوانستیم از آن عبور و به سمت پیشرفت حرکت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیتهای بخش ندوشن استفاده کرد، اظهار داشت: نخبگان بسیاری از بخش ندوشن در سطح کشور داریم که باید بررسی صورت گیرد که چگونه میتوان از آنها برای ارتقا و پیشرفت این بخش بهرهمند شد.
جوکار عنوان کرد: شاخصههایی که میخواهیم برای ندوشن تعریف کنیم باید بالاتر از اینها باشد و درست است که در حق این مردم مقداری نامهربانی شده، ولی این بخش ظرفیتهای خیلی خوبی داشت که اگر سرمایه گذاری در آن شده بود شاید بهتر میتوانستیم از آن استفاده کنیم.
نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با همه تفاسیر، شاهد تحول در بخش ندوشن هستیم، گفت: در بخش اجرایی کارهای خوبی شده و این حرکتها و اقدامات باید بیش از این باشد و پیشرانهایی تعریف کنیم که سرعت پیشرفت را بیشتر کنیم.
وی با تاکید بر اینکه وحدت یکی از عوامل رشد در بخش ندوشن میتواند باشد، اظهار داشت: ما باید برای همه بخش ندوشن کار کنیم که نیازمند نقشه راه و تدبیر است و اگر قرار باشد در درون خودمان اختلافاتی داشته باشیم به جایی نخواهیم رسید. نقشه تحول برای هر شهر و روستای ندوشن نیاز است و در سایه نشستهای نخبگانی میتوان به گونهای برنامه ریزی و این نقشه راه را طرح ریزی کرد تا مسیر رشد ندوشن را رقم بزند.
جوکار ادامه داد: باید ظرفیتها و توانمندیهای ندوشن شناسایی و برای پیشرفت آن برنامه ریزی کرد و چالشها و نقصها و ضعفهایی هم دارد که باید مرتفع شود.
نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به قانون فروش یک درصد معادن، خاطرنشان کرد: یک درصد فروش معادن در برنامه ششم آمده است که امسال سال آخر آن است، ولی سقف برای آن تعریف کرده که به خزانه واریز و بخشی از آن به استان بازمی گردد که در بخش مصارف میزان آن کم دیده شده است.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس وشورای اسلامی با اشاره به تصویب قانون منابع پایدار برای شهرداریها و دهیاریها، افزود: این قانون شش ماه پیش تصویب نهایی شد که باید آن را مطالعه و از ظرفیت آن برای حل بسیاری مسائل و چالشها استفاده کرد و در آن به دهیاریها و شهرداریها اجازه داده که بتوان از ظرفیتها استفاده کرد.
وی با بیان اینکه مساله آب، راه و معادن از جمله مشکلات بخش ندوشن است، اظهار داشت: امسال توافقی با ایمیدرو و وزارت راه و شهرسازی کردیم و ۷۰ میلیارد تومان برای حل مشکل راه ورزنه به ندوشن اختصاص یافت تا برای همیشه مشکل آن حل شود و بعد از آن مسیر فولاد و روستای نیوک را مرتفع سازیم.
جوکار افزود: مجوز ناحیه صنعتی ندوشن چندین سال است که گرفته شده و باید دید که چند صنعت در این مکان راه اندازی شده، گفته میشود که ظرفیت گردشگری داریم و باید دید که آیا میتوان تمام سرمایهها در این زمینه باشد؟ اگر بخواهیم اشتغال پایدار داشته باشیم چارهای جز راه اندازی صنعت در این بخش نداریم که بتوانیم جمعیت را در ندوشن نگه داریم.
نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه راهکارها و تفکرات باید نو شوند و ایدههای جدید برای بخش ندوشن داده شود، افزود: این ایدهها در ذهن نخبگان تولید میشود پس نقشه راه کلی برای پیشرفت و توسعه بخش ندوشن نیاز است و قدم به قدم پیش برویم و باهمکاری با یکدیگر پیشرفت این منطقه را رقم بزنیم.
منبع: خبرگزاری شبستان