به گزارش میمتالز، توجه ویژه دکتر فاطمی امین وزیر صمت در سفر اخیر به شهرستان سیرجان نیز گواه بر این مدعاست که توسعه همه جانبه معدنی و صنعتی منطقه گل گهر در طرحها و پروژههای این منطقه مدنظر وزارت صمت است تا در کنار تکمیل و سرمایه گذاری این پروژهها، اشتغال زایی در استان و منطقه هم رقم بخورد.
نگرش وزارت صمت به بومی سازی در شرکتهای معدنی و صنعتی کشور ویژه است. وزیر صمت در سفر چندماه گذشته به سیرجان یکی از برنامههای خود را رونمایی از تراک شصت تنی که صد در صد توسط متخصصان داخلی و با حمایت شرکت صنعتی و معدنی گلگهر ساخته شده است، قرار داد و این اقدام را برای کشور در شرایط تحریم ارزشمند خواند.
این تراک که با عنایت وزیر صمت رونمایی شد در بازارهای بینالمللی۶۰۰ هزار یورو است که با توجه به هزینه ساخت ۲۰۰ هزار یورویی آن، کاهش ارزبری قابل توجهی داشته و از سویی قابلیت رقابت با محصول مشابه خارجی و صادرات آن نیز وجود خواهد داشت.
وزارت صمت در سالی که به تدبیر مقام معظم رهبری به سال "تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین" نامگذاری شد، حمایت خود از حضور و استفاده از ظرفیتدشرکتها و اقدامات دانشبنیان در معادن و صنایع را در دستور کار قرار داد و این امر در سخنان دکتر فاطمی امین در آئین رونمایی از رویداد بزرگ توسعه ایدههای فناورانه گلگهر مشهود بود.
این رویداد که از چندماه پیش آغاز شده در چهار مرحله دریافت ایدهها، ارزیابی تخصصی ایدههای منتخب، معرفی و اهدای جوایز به ایدههای برتر و توسعه و تجاریسازی ایدههای منتخب برگزار خواهد شد و میتواند در استفاده از ایدههای دانش بنیان در توسعه منطقه بزرگ معدنی و صنعتی گلگهر موثر باشد.
عملیات اجرایی ۴۸ پروژه بزرگ صنعتی کشور با اعتباری معادل ۱۷ میلیارد دلار سرمایهگذاری شرکتهای بزرگ معدنی و صنعتی کشور از جمله گل گهر در چند ماه اخیر با حضور رئیس جمهور و حمایت وزارت صمت آغاز شد.
گروه گل گهر ۱۳ پروژه جدید در بین این ۴۸ پروزه دارد که با حجم سرمایه گذاری یک میلیارد و پانصد میلیون دلاری گروه گل گهر طی سه سال آینده به بهرهبرداری خواهند رسید و برای ۷ هزار نفر اشتغالزایی ایجاد خواهند داشت. مسلما با نگرش مثبت وزارت صمت و دولت در رابطه با این حرکت بزرگ صنعتی در کشور محقق خواهد شد.
منبع: دنیای معدن