تاریخ: ۱۴ آبان ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۲:۳۹
بازدید: ۲۷۵
کد خبر: ۲۷۹۲۲۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

جابجایی ۱.۳ میلیون تن کالا در ۲ پایانه مرزی سیستان و بلوچستان

جابجایی ۱.۳ میلیون تن کالا در ۲ پایانه مرزی سیستان و بلوچستان
‌می‌متالز - مقام مسوول سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از جابه‌جایی ۱.۳ میلیون تن کالا از پایانه‌های مرزی شمال سیستان و بلوچستان طی هفت ماهه سال جاری خبر داد.

به گزارش می‌متالز، ایوب کُرد با اشاره به جابه‌جایی بیش از یک میلیون و ۳۰۷ هزار تن کالا از پایانه‌های مرزی شمال سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: یک میلیون و ۳۰۷ هزار و ۴۲۹ تن کالا اعم از صادرات، واردات و ترانزیت از ابتدای امسال تا پایان مهرماه از پایانه‌های مرزی میلک و میرجاوه با ۵۵ هزار و ۸۰۲ دستگاه کامیون جابه جا شده است.

وی ادامه داد: از این میزان ۶۹۵ هزار و ۳۶۲ تن صادرات بوده که سهم میرجاوه ۴۹۵ هزار و ۷۱ تن کالا و سهم پایانه مرزی میلک ۲۰۰ هزار و ۲۹۱ تن کالا است. واردات فقط از پایانه مرزی میرجاوه ۲۲۲ هزار و ۱۵۹ تن بوده است.

وی تاکید کرد: میزان ترانزیت جابه‌جا شده از این پایانه‌های مرزی ۳۸۹ هزار و ۹۰۸ تن بوده که با ۱۶ هزار و ۵۴۳ دستگاه جابه‌جا شده است. این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۱۲ درصدی را نشان می‌دهد.

کُرد عمده کالای صادراتی را گاز مایع، قیر، هیدروکربن، بنزین، سیمان و فرآورده‌های لبنی اعلام کرد و گفت: متوسط ورودی و خروجی از این پایانه‌های مرزی روزانه به طور متوسط ۴۵۱ دستگاه کامیون گزارش شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان یادآور شد: موقعیت جغرافیایی ویژه و مناسب پایانه‌های مرزی سیستان و بلوچستان به لحاظ همجواری با کشور‌های افغانستان و پاکستان و مرز گسترده آبی در کرانه اقیانوس هند، قابلیت‌های اقتصادی مطلوبی را در بازرگانی ملی و صنعت حمل و نقل ایجاد کرده که شاهد مبادلات تجاری با کشور‌های منطقه هستیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم