تاریخ: ۲۷ آذر ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۴:۰۲
بازدید: ۳۲۶
کد خبر: ۲۸۴۷۷۲
سرویس خبر : مسکن و ساختمان

تداوم رکود بازار مسکن چین

تداوم رکود بازار مسکن چین
‌می‌متالز - در ۱۱ ماه گذشته از سال ۲۰۲۲ سرمایه گذاری در بازار مسکن چین در سطوح پایینی ماند که در دسامبر نیز ادامه دارد و بازار فولاد آن را تحت فشار می‌گذارد. میزان سرمایه گذاری در بخش املاک چین در این ۱۱ ماه ۹.۸ درصد افت داشته ۱.۸ میلیارد دلار ثبت شد. این بخش یکی از محرک‌های اصلی تقاضای فولاد است.

به گزارش می‌متالز، یک منبع دیگر افزایش تقاضای فولاد در چین بخش ساخت ساز‌های زیربنایی است که ۲۰ درصد مصرف فولاد آن را در بر می‌گیرد. ساخت خانه‌های نوساز در چین سال جاری تاکنون ۳۹ درصد افت داشته و سرمایه گذاری در دارایی‌های ثابت نیز ۵.۲ درصد رشد سالانه داشته است.

انتظار می‌رود تقاضای فولاد داخلی چین در ماه دسامبر نسبت به نوامبر به دلیل ادامه فصل زمستان و عدم اطمینان در مورد وضعیت همه گیری کرونا، اندکی کاهش یابد. به طور کلی، انتظار می‌رود تقاضای فلزات در بخش املاک در سال ۲۰۲۳ بهبود یابد، که در راستای کاهش محدودیت‌های کرونایی و اقدامات دولت برای احیای بازار املاک می‌باشد. به گفته منابع، انتظار می‌رود تقاضای ساخت و ساز‌های زیربنایی و تولید صنایع نیز در سال ۲۰۲۳ رشد کند.

منبع: ایفنا

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم