تاریخ: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۰:۰۰
بازدید: ۲۳۷
کد خبر: ۲۸۵۱۶۳
سرویس خبر : آهن و فولاد

یکم دی ماه؛ افتتاح واحد تولید آهن اسفنجی قائنات

یکم دی ماه؛ افتتاح واحد تولید آهن اسفنجی قائنات
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران از افتتاح رسمی واحد تولید آهن اسفنجی قائنات در روز یکم دیماه خبر داد.

به گزارش می‌متالز، محمد آقاجانلو افزود: این واحد با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن تولید سالیانه آهن اسفنجی یکم دیماه به بهره برداری رسمی می‌رسد و برظرفیت فولاد کشور افزوده خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران گفت: با راه اندازی این واحد حدود ۴۰۰ نفر بطور مستقیم مشغول بکار شده اند و برای ۲هزارنفر نیز اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده که این فرصت می‌تواند گام‌های بزرگ توسعه‌ای و اشتغال پایدار در این منطقه را تثبیت کند

آقاجانلو همچنین تاکید کرد: با راه اندازی این واحد فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری در صنایع پایین دستی برای سرمایه گذاران ایجاد خواهد شد تا در صنایع جانبی و مرتبط با فولاد و زنجیره آن، سرمایه گذاری لازم را بعمل آورند.

مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران این واحد را بعنوان نخستین واحد صنعت سنگین در این استان برشمرد و افزود: ثمره سال‌ها تلاش متخصصین ایرانی ببار نشسته و علاوه بر تاثیر بسزایی که در زنجیره فولاد کشور دارد کام همه هموطنان را شیرین می‌کند.

منبع: چیلان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم