![بومیسازی موفق سلولهای فلوتاسیون در «ملی مس»/ صرفهجویی ارزی ۸۶۰ هزار یورویی بومیسازی موفق سلولهای فلوتاسیون در «ملی مس»/ صرفهجویی ارزی ۸۶۰ هزار یورویی](/files/fa/news/1403/11/21/633063_361.jpg)
دبیر قرارگاه دانشبنیان و ساخت داخل شرکت ملی صنایع مس ایران اعلام کرد:
به گزارش میمتالز، بررسی جدیدترین آمار شرکت مدیریت منابع آب ایران حاکی از افت ۵ درصدی ورودی آب به سدهای کشور است. از ابتدای مهرماه تا دهم دیماه (۱۰۰ روز ابتدایی سال آبی جاری) میزان ورودی آب به سدها ۴ میلیارد و ۸۴۰ میلیون مترمکعب بوده که نسبت به ورودی ۵ میلیارد و ۸۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال قبل، کاهشی ۵ درصدی را نشان میدهد.
همچنین در این مدت خروجی آب از سدها با کاهشی ۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از ۵ میلیارد و ۶۸۰ میلیون مترمکعب به ۵ میلیارد و ۴۷۰ میلیون مترمکعب رسید.
درحال حاضر مجموع ذخایر آب در سدهای کشور ۱۸ میلیارد و ۵۱۰ میلیون مترمکعب است که با وجود ۱۸.۵ میلیارد مترمکعب آب در سدهای کشور، هماکنون ۳۸ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۶۲ درصد ظرفیت مخازن سدها خالی است.
منبع: خبرگزاری تسنیم