به گزارش میمتالز، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان، گفت: زیرساختها و مبانی تجارت با گزارههای رقابت همراه است و مؤلفههای نظیر قیمت انرژی جهانی اگر اعمال شود، بیشک صادرکنندگان با مشکلات روبرو خواهند شد.
علیاصغر جمعهای در نشست مشترک اعضای اتحادیه صادرکنندگان سمنان و مدیرکل سازمان صمت این استان، نقش دانشگاهیان و تاثیرگذاری آنها را مهم ارزیابی کرد و افزود: تعامل صنعت و دانشگاه باید عملیاتی و اجرایی شود موضوعات و مسالهها در میدان تولید ظهور و بروز میکند دانشگاهیان باید در فضای تولید و تجارت قرار بگیرند.
در این نشست، رئیس اتحادیه صادرکنندگان استان سمنان گفت: صادرکنندگان استان توانستهاند در ۹ ماهه سال جاری حجم بسیار بالای کالا به کشورهای هدف صادر کنند.
سعید ترکمان افزود: در حال حاضر صادرکنندگان با تدبیر بازاریابی پارتیزانی کار میکنند و منتظر شرایط ایده آل نمیمانند، این مهم است که کالای ایرانی استمرار حضور در بازارهای جهانی را حفظ کند.
وی گفت: امروز دانشجویان پرسشگر هستند، باید فاصله تئوری و عمل را به حداقل برسانیم توانمندسازی و توسعه منابع انسانی باید سرفصل کار باشد.
ترکمان اظهار کرد: با همه مشکلات، کالاهای ایرانی در بازارهای بینالمللی حضور پررنگی دارند، مشاهده اجناس کشورمان در ویترینهای بینالمللی افتخارآفرین است.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان استان سمنان اظهار کرد: پیششرط پیشرفت، سرمایهگذاری در علم است، مدیران واحدهای صادراتی باید محصولات خود را بهروز کنند.
وکیلالرعایا، عضو هیاتعلمی دانشگاه سمنان نیز در این جلسه گفت: تحریم اثرات بسیار منفی بر صادرات داشته علیالخصوص تحریم مالی که انتقال پول از شبکه بانکی را غیرممکن کرده است.
وی ادامه داد: سی سال است که صادرات به همسایه مزیت محسوب میشود باید راهبرد عملیاتی برای حضور دربازهای جدید تدوین کنیم.
در ادامه این نشست نحوه مشارکت صنعت و دانشگاه در حوزه تجارت موردبررسی قرار گرفت.
منبع: پایگاه خبری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران