تاریخ: ۱۹ دی ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۲:۳۲
بازدید: ۲۰۹
کد خبر: ۲۸۷۵۱۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرکل صمت تهران خبر داد؛

رشد ۱۷ درصدی صادرات استان تهران در ۹ ماهه امسال

رشد ۱۷ درصدی صادرات استان تهران در ۹ ماهه امسال
‌می‌متالز - مدیرکل سازمان صمت استان تهران گفت: صادرات از استان تهران در ۹ ماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۷ درصد رشد داشته است.

به گزارش می‌متالز، محمود سیجانی امروز در «مراسم معرفی و تقدیر از صادرکنندگان نمونه استان تهران در سال ۱۴۰۰»، اظهار داشت: یکی از اهداف ما از برگزاری چنین مراسمی بیان مشکلات است، صادرکنندگان ما در جنگ اقتصادی در شرایطی سختی به سر می‌برند.

مدیرکل سازمان صمت استان تهران افزود: در استان تهران حوزه صادرات و تجارت خارجی را در قالب کارگروه تجارت غیرنفتی پیگیری می‌کنیم و در این کارگروه به دنبال آن هستیم که بالقوه‌ها را به بالفعل تبدیل کنیم و شاید مهمترین برنامه در این بخش افزایش صادرات استان باشد.

وی اظهار داشت: براساس آخرین آمار در ۹ ماهه، صادرات استان رشد ۱۷ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است. از گمرکات استان تهران در این مدت نزدیک ۹۵۰ میلیون دلار صادرات انجام شده است.

سیجانی با اشاره به پتانسیل‌های شهرستان‌ها در رابطه با صادرات بیان داشت: با توجه به این پتانسیل‌ها لازم است پایانه‌های صادراتی در استان‌ها تشکیل شود تا صادرات از استان‌ها تسهیل شود.

مدیرکل سازمان صمت استان تهران افزود: موضوع دیگری در استان تهران در حمایت از صادرات به آن می‌پردازیم حمایت از واحد‌هایی که دارای پتانسیل صادرات هستند و لذا در این زمینه به واحد‌های دانش بنیان صادراتی نیز توجه ویژه‌ای داریم.

وی افزود: همچنین از واحد‌های تولیدی صادراتی که ارزش افزوده بیشتری دارند حمایت از آن‌ها در اولویت قرار دارد.

سیجانی در ادامه به چند چالش حوزه صادرات اشاره کرد و گفت: یکی از چالش‌های ما تعهدات ارز و پیمان سپاری است، یکی از دغدغه‌های مهم تجارت خارجی رفع تعهدات ارزی است و باید در این زمینه هموار سازی انجام شود.

وی بیان داشت: تامین نقدینگی واحد‌های تولیدی هم بسیار مهم است و گرانی ارز و مشکلات دیگر مشکلاتی را برای واحد‌های صادراتی ما ایجاد کرده است.

سیجانی بیان داشت: جابه‌جایی کمیته اقدام ارزی از سازمان توسعه تجارت به بانک مرکزی نیز موجب نارضایتی صادرکنندگان شده است، زیرا وظیفه این کمیته به این صورت بود که واحد‌هایی که در بخش تعهد ارزی مشکل داشتند در کارگروه اقدام ارزی در سازمان توسعه تجارت مشکلاتشان برطرف می‌شد، اما ارتباط گیری در بانک مرکزی در این خصوص سخت‌تر است.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده