تاریخ: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۲:۳۷
بازدید: ۱۳۲
کد خبر: ۲۹۱۰۲۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

۲ هزار و ۳۷۰ واحد تولیدی راکد به چرخه تولید برگشت

۲ هزار و ۳۷۰ واحد تولیدی راکد به چرخه تولید برگشت
‌می‌متالز - معاون وزیر صنعت از راه اندازی مجدد ۲ هزار و ۳۷۰ واحد تولیدی راکد مجدد به چرخه تولید خبر داد.

به گزارش می‌متالز، علی رسولیان امروز در نشست خبری با اشاره به اینکه برنامه افزایش ظرفیت تولید را در دو بخش واحد‌های کامل تعطیل و واحد‌های زیر ظرفیت دنبال می‌کنیم، گفت: ۵۷ درصد صاحبان واحد‌های راکد راغب به احیا هستند و ۶۲ درصد واحد‌ها نیز امکان احیا دارند.

رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد واحد‌های راکد ۱۴ درصد کاهش یافته است یعنی از ۸ هزار و ۵۶ واحد به ۶ هزار و ۹۱۵ واحد راکد رسیده‌ایم.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز یک هزار و ۱۹۱ واحد صنعتی_تولیدی راکد احیا شده که ۲۷۰ خارج از شهرک‌های صنعتی بوده و ۹۲۴ واحد نیز داخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی بوده است.

به گفته رسولیان، در مجموع ۲ هزار و ۳۷۰ واحد تولیدی راکد مجدد به چرخه تولید بازگشتند و ۲ هزار و ۱۶۶ واحد جدید بهره برداری شد که ۳۳ هزار شغل ایجاد کرده است.

رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی افزود: در ۹ ماهه امسال ۴۰ هزار هکتار جدید به شهرک‌های صنعتی اضافه کردیم تا نیاز‌های فعالان اقتصادی را برآورده کنیم.

وی ادامه داد: برای هر استان راه اندازی ۵ شهرک انرژی خورشیدی را برنامه ریزی کرده‌ایم. البته از ابتدای سال گذشته بیش از ۱۷۰۰ واحد کارگاه کوچک و امسال از ۷۳۰ کارگاه جدید را بهره برداری کرده ایم همچنین ۶۳ شهرک خصوصی در کشور وجود دارد.

رسولیان در مورد شهرک‌های صنعتی مشترک، گفت: توافقات اولیه با ترکیه، عراق، آذربایجان و ارمنستان انجام شده و پیش نویس اولیه هم تهیه شده است، اما برای ایجاد شهرک مشترک نیاز به مصوبه مجلس داریم و باید این موضوع قانونی شود.

معاون وزیر صمت اضافه کرد: در بخش ترکیه رایزنی‌های لازم انجام شده و در بررسی هزینه‌های مربوط به انرژی و … شهرک هستیم که البته هنوز به جمع بندی نرسیده‌ایم. سایر کشور‌ها هم هنوز پای کار نیامده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین در صددیم در کشور‌های دیگر سرمایه گذاری کنیم یا خارجی‌ها در این حوزه در ایران سرمایه گذاری کنند. البته در این ارتباط در تبریز یک شهرک صنعتی خصوصی داریم که توسط خارجی‌ها سرمایه گذاری شده است.

رسولیان در مورد قطعی برق واحد‌های صنعتی گفت: ۱۰۰۰ مگاوات از طریق نیروگاه‌ها تامین شده، اما در زمستان به دلیل سرما و قطعی گاز، هم در حوزه قطعی برق و هم در حوزه قطعی گاز مشکل داشتیم و در برخی از زمان‌ها واحد‌ها مجبور به تعطیلی شدند. بر همین اساس برای تابستان سال آینده از هم اکنون شروع به برنامه ریزی و برگزاری جلسات کرده ایم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده