تاریخ: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۴:۵۱
بازدید: ۱۱۶
کد خبر: ۲۹۱۲۵۰
سرویس خبر : آهن و فولاد

قدردانی معاون اول رئیس‌جمهوری از فولاد مبارکه به‌عنوان پیشتاز اقتصاد ایران

قدردانی معاون اول رئیس‌جمهوری از فولاد مبارکه به‌عنوان پیشتاز اقتصاد ایران
‌می‌متالز - معاون اول رئیس‌جمهوری در آیین تجلیل از فعالان پیشتاز اقتصاد ایران (رسم درست‌کاری) از مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان به‌عنوان مجموعه‌ای خوش‌حساب درزمینه مالیات و خوش‌نام در عرصه اقتصاد و همچنین عملکرد شفاف این شرکت قدردانی کرد. آیین تجلیل از فعالان پیشتاز اقتصادی با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهوری، احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و جمعی از مدیران و فعالان اقتصادی بخش خصوصی و دولتی، صبح دوشنبه سوم بهمن، در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهوری، ضمن تقدیر از زحمات احسان خاندوزی طی یک سال گذشته، بیان کرد: وزیر اقتصاد خط سیر درستی را درجهت بهبود تعامل دولت و بخش خصوصی در پیش گرفته است. بزرگ‌ترین مشکل اقتصاد ما درحال‌حاضر، نه تحریم‌ها و نه مسائل مالی، بلکه عدم تقویت بهینه بخش خصوصی است. از ابتدای انقلاب و از زمان جنگ تاکنون هرجا که مردم پا به میدان گذاشته‌اند، مسیر به‌خوبی طی شده است؛ اما متأسفانه تاکنون نتوانسته‌ایم در اقتصاد از ظرفیت بخش خصوصی به بهترین نحو استفاده کنیم.

مخبر اظهار کرد: حلقه مفقوده توسعه اقتصادی عدم تعامل مناسب میان دولت و بخش خصوصی است. همچنین بیش از ۱۱۰ طرح اقتصادی به‌ارزش بیش از ۹۰‌میلیارد‌دلار وارد مرحله اجرا و سرمایه‌گذاری شده است.

معاون اول رئیس‌جمهوری از عدم اعتماد متقابل میان دولت و بخش خصوصی به‌عنوان حلقه مفقوده توسعه اقتصادی کشور یاد کرد و گفت: بزرگ‌ترین مشکل اقتصاد کشور تحریم‌ها و کمبود منابع مالی نیست، بلکه مشکل اساسی پیش روی اقتصاد کشور این‌است‌که از پیش از انقلاب اسلامی تاکنون نتوانسته‌ایم بخش خصوصی را آن‌طور که باید تقویت کنیم و به میدان بیاوریم. احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد نیز ضمن اشاره به فرآیند اخذ مالیات در گذشته، بیان کرد: نظام پاداش و جزا نه‌تن‌ها تاکنون به نفع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی نبوده، بلکه تسهیل‌گر فعالیت‌های سوداگری و مخل اقتصاد بوده است و باید این فرآیند اصلاح شود تا مولدان اقتصادی ترغیب به فعالیت شوند.

وی افزود: فلسفه اصلی این‌گونه برنامه‌ها شناسایی و تشویق تولیدکنندگان است؛ چراکه از ابتدای دولت، رئیس‌جمهوری تأکید ویژه‌ای بر تسهیل و رونق‌بخش تولید داشته‌اند. خاندوزی ادامه داد: اهتمام ما بر این‌است‌که کمترین وقت از فعالان اقتصادی در فرآیند‌های اداری گرفته شود، مراجعات حضوری را حذف و فرآیند‌های اداری و مالیاتی را کاملاً الکترونیکی کنیم.

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، در حاشیه همایش «رسم درست‌کاری» مطرح کرد: از سال گذشته تاکنون یکی از دغدغه‌های اصلی دولت سیزدهم و مجموعه‌های بزرگ اقتصادی مانند فولاد مبارکه این بوده که متناسب با جایگاه و میزان تأثیرگذاری این شرکت‌ها، مسیر‌هایی برای تسریع عملیات اداری و مالیاتی‌شان فراهم شود. وی افزود: شرکت‌هایی که نقش مؤثری در عرصه اقتصاد ملی دارند، باید بتوانند عمده زمان و انرژی خود را صرف طرح‌های توسعه و رونق تولید کنند و فرآیند‌های اداری تبدیل به عملیات فرساینده نشوند.

طیب‌نیا ادامه داد: بنگاه‌های اقتصادی که تعهداتشان در عرصه‌های مختلف قانونی را به‌خوبی انجام داده‌اند، باید با اعتماد بیشتری با آنان برخورد شود و برای تسریع در پیشرفت فعالیت‌ها و برنامه‌های توسعه‌شان مسیر‌های ویژه‌ای باز شود. مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: در برنامه امروز براساس ده‌ها شاخص و بین هزاران شرکت، ده مجموعه خوش‌حساب مالیاتی و خوش‌نام در عرصه اقتصاد شناسایی شده و موردتقدیر قرار گرفتند که فولاد مبارکه نیز یکی از آن‌ها بوده است. چنین برنامه‌هایی پیش‌درآمدی بر اقدامات مؤثر و امیدوارکننده‌ای است که مسیر عبور را برای فعالان اقتصادی تسهیل می‌کند و بر سرعتشان می‌افزاید.

منبع: روزنامه سراسری سایه

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده