تاریخ: ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۲:۳۹
بازدید: ۲۴۳
کد خبر: ۲۹۳۴۹۷
سرویس خبر : آهن و فولاد
مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه در جشنواره و نمایشگاه ملی «مسیر زآینده»؛

گردش مالی ۵ هزارمیلیارد تومانی بین شرکت‌های دانش‌بنیان و فولاد مبارکه در سال گذشته

گردش مالی ۵ هزارمیلیارد تومانی بین شرکت‌های دانش‌بنیان و فولاد مبارکه در سال گذشته
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه گفت: در سال گذشته حدود ۵ هزارمیلیارد تومان گردش مالی بین شرکت‌های دانش‌بنیان و فولاد مبارکه انجام پذیرفت که نشان از پتانسیل‌های مهم این بازار است.

به گزارش می‌متالز، یحیی پالیزدار مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه در جشنواره و نمایشگاه ملی «مسیر زآینده» اظهار کرد: حدود ۱۵ ماه قبل دکتر طیب‌نیا مدیرعامل فولاد مبارکه برای حمایت و همکاری جدی با شرکت‌های دانش‌بنیان مأموریت‌هایی را به شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه ابلاغ کردند.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه افزود: بسیاری از شرکت‌های غربی و حتی شرقی مسیر همکاری و استفاده از شرکت‌های دانش بنیان را پیموده‌اند که در این راستا مقام معظم رهبری نیز به این موضوع تأکید فرموده‌اند که فولاد مبارکه به عنوان شرکتی پیشتاز باید به صورت جدی‌تر وارد این مقوله شود.

پالیزدار بیان کرد: یکی از اقدامات مهمی که در زمینه دانش بنیان انجام شد، سرمایه‌گذاری خطرپذیر بود که با مذاکره با شرکت‌های دانش‌بنیان برای گسترش همکاری‌ها در این حوزه صورت گرفت.

وی ادامه داد: فرایند کارخانه نوآوری برای ورود به موضوع سرمایه گذاری خطرپذیر تعریف شده و بر اساس نیازمندی‌های داخلی گروه فولاد مبارکه و توانمندی‌های خارج از شرکت، پروژه‌هایی به کمیته سرمایه‌گذاری خطرپذیر با حضور مدیرعامل فولادمبارکه معرفی شد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه تصریح کرد: برای غنا بخشیدن به حرکت سرمایه‌گذاری خطر پذیر، با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور همکاری‌ها افزایش یافت و تفاهم‌نامه و قرارداد‌هایی منعقد شد. علاوه بر این مراکز نوآوری در دانشگاه‌ها صنعتی اصفهان نیز ایجاد شد تا هسته‌های فناور با شدت بیشتری ایجاد شود و از آن‌ها حمایت کنیم.

پالیزدار خاطرنشان کرد: در سال گذشته حدود ۵ هزارمیلیارد تومان گردش مالی بین شرکت‌های دانش‌بنیان و فولاد مبارکه انجام پذیرفت که نشان از پتانسیل‌های مهم این بازار است و البته امکان سرمایه‌گذاری در خارج از این بازار نیز وجود دارد.

وی افزود: در رویداد «مسیر زآینده»؛ آشنایی بیشتری بین شرکت‌ها و مدیران فولاد مبارکه صورت می‌گیرد که باعث توسعه همکاری‌ها میان شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین شناخت نیاز‌های فولاد مبارکه خواهد شد و امیدواریم این حرکت‌ها، بسترساز تقویت زیست‌بوم فناوری کشور شود.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده