تاریخ: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۱:۳۴
بازدید: ۳۰۷
کد خبر: ۲۹۶۳۴۴
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

ثبت نام خودرو‌های داخلی از فردا

ثبت نام خودرو‌های داخلی از فردا
‌می‌متالز - ثبت نام خرید خودرو‌های داخلی از فردا ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ آغاز خواهد شد. متقاضیان باید برای انتخاب خودروی خود به سامانه یکپارچه خودرو مراجعه کنند.

به گزارش می‌متالز، زمان ثبت نام خرید خودرو‌های داخلی اعلام شد. جزئیات بیشتر در این خبر آمده است.

سخنگوی وزارت صمت، اعلام کرد: متقاضیان خرید خودرو‌های داخلی از فردا ۲۶ اسفند می‌توانند با مراجعه به سامانه نسبت به ثبت نام خودروی مورد نظر اقدام کنند.

وی افزود: زمان ثبت نام ۳ روز خواهد بود و در پایان روز ۲۸ اسفند به اتمام می‌رسد.

به گفته قالیباف، ۹ شرکت خودروساز داخلی در طرح تخصیص یکپارچه خودرو مشارکت دارند و ۵۱ مدل خودرو برای متقاضیان قابل خرید است.

مشاور وزیر صمت ادامه داد: در طرح یکپارچه تخصیص خودرو که از قبل اعلام شده بود بدون قرعه کشی به همه متقاضیان خودرو داده می‌شود کمتر از ۹۰۰ هزار نفر حساب وکالتی برای خرید خودرو اعلام کردند و این موضوع می‌تواند ثابت کند آمار‌های چندین میلیونی ثبت نام‌های گذشته تقاضای واقعی نبوده است.

سخنگوی وزارت صمت گفت: با فرض اینکه تمام ۹۰۰ هزار نفری که حساب وکالتی اعلام کرده‌اند واجد شرایط باشند و با لحاظ تعهدات قبلی خودروسازان در سال ۱۴۰۲ که حدود ۴۰۰ هزار دستگاه است توان تولید خودرو از مجموع این دو رقم در سال ۱۴۰۲ به مراتب بیشتر است و لذا احتمال اینکه تحویل خودرو به سال ۱۴۰۳ بکشد تقریبا صفر است.

قالیباف افزود: ۵۰ درصد عرضه خودرو در طرح یکپارچه تخصیص خودرو به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت تخصیص خواهد یافت که البته برای این متقاضیان نیز داشتن حساب وکالتی الزامی است.

منبع: تجارت نیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم