تاریخ: ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۴:۱۶
بازدید: ۲۳۲
کد خبر: ۲۹۷۳۸۹
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

ضدحمله ریوتینتو به چهارمین ذخیره مس جهان

ضدحمله ریوتینتو به چهارمین ذخیره مس جهان
‌می‌متالز - بزرگ‌ترین معدن‌کار جهان در تلاش است به هر قیمت توان خود را در بازار جهانی مس ارتقا دهد. به این منظور، ریوتینتو اخیرا یکی از بزرگ‌ترین ذخایر مس جهان در پرو را مورد هدف قرار داده‌است.

به گزارش می‌متالز، ریوتینتو قصد دارد تا با کمک گروه معدن‌کاری فرست کوانتوم در یک سرمایه‌گذاری مشترکی پروژه مس La Granja در پرو که از بزرگ‌ترین ذخایر مس توسعه‌نیافته در جهان است، تولید مس خود را به میزان قابل‌توجهی افزایش دهد. گفته می‌شود چیزی بیش از ۳/ ۴میلیارد تن ذخایر باکیفیت سنگ مس در این منطقه وجود دارد. با این پروژه، فرست کوانتوم ۵۵‌درصد از سهام این پروژه را به مبلغ ۱۰۵‌میلیون دلار به‌دست خواهد آورد و متعهد به سرمایه‌گذاری بیشتر تا سقف ۵۴۶‌میلیون دلار در این جوینت‌ونچر برای سرمایه‌گذاری انحصاری و هزینه‌های عملیاتی خواهد شد تا پروژه را از طریق مطالعه امکان‌سنجی و به سمت توسعه هدایت کند. انتظار می‌رود این معامله تا پایان سه‌ماهه سوم ۲۰۲۳ تکمیل شود.

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم