تاریخ: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ ، ساعت ۰۲:۵۸
بازدید: ۳۲۵
کد خبر: ۳۰۱۲
سرویس خبر : آهن و فولاد

ارتباط تولیدکنندگان فولاد با کاندیداهای ریاست‌جمهوری برقرار می‌شود

می متالز - انتظارات و مشکلات تولیدکنندگان فولاد به منظور آشنایی نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری با چالش‌های فضای کسب و کار صنعت فولاد توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد به کاندیدای ریاست‌جمهوری منتقل می‌شود.
ارتباط تولیدکنندگان فولاد با کاندیداهای ریاست‌جمهوری برقرار می‌شود

مهندس سید حسین احمدی، مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان در گفت‌وگو با «چیلان» ضمن اشاره به نخستین جلسه هیات‌مدیره در سال ۹۶ اظهار کرد: به منظور آشنایی نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری با چالش‌های فضای کسب و کار صنعت فولاد و همین طور انتظارات انجمن و اعضای آن از رئیس‌جمهوری، قرار شده دیدگاه‌ها و نظرات انجمن از طریق اتاق بازرگانی به کاندیداهای ریاست‌جمهوری منتقل شود. احمدی افزود: نکته مهم دیگر که در این جلسه مطرح شد تعاملات بین صنعت فولاد و صنایع بالادست آن یعنی گندله و آهن اسفنجی بود.

قرار بر آن شد برای آنکه توازن و تعادلی در این زنجیره ایجاد شده و زنجیره از یک رابطه منطقی در سودآوری و چرخه تولید برخوردار شود تحلیلی به دکتر سرقینی، معاون معدن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه شود تا مشابه سال قبل روابط بین تولیدکنندگان صنعت فولاد و معادن مدیریت شود و انسجام و تعامل در بازار ایجاد شود. مدیرعامل فولاد خراسان بررسی نگرانی واحدهای نوردی در تامین بیلت را موضوع مطرح شده بعدی در این جلسه دانست و گفت: خوشبختانه در ماه‌های اخیر به دلیل بهبود بازار فولاد شاهد رونق صادرات شمش بودیم که این مساله نگرانی‌هایی را در بین خریداران و مصرف‌کنندگان ایجاد کرد. در این خصوص قرار شد انجمن حکمیت و مدیریت امور را بر عهده بگیرد تا تولیدکنندگان بیلت اولویت نخست خود را تامین نیاز واحدهای نوردی داخلی قرار دهند و در عین حال به صادرات هم بپردازند تا در تامین نقدینگی خود به مشکلی برخورد نکنند.

تولید یک میلیون تن فولاد در خراسان هدف‌گذاری شد

فولاد خراسان تولید یک میلیون تنی فولاد خام را در سال جاری برنامه ریزی کرده و در نظر دارد با منطقی و معقول کردن هزینه‌های جاری و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها به این هدف دست یابد. مهندس سید‌حسین احمدی، مدیرعامل شرکت فولاد خراسان راهبرد اصلی شرکت در سال جاری را، عمل به شعار «اقتصاد مقاومتی» دانست و افزود: در راستای اقتصاد مقاومتی در سال گذشته قدم‌های موثری در فولاد خراسان برداشته شد و این روند در سال جاری باید با قوت و جدیتی دو چندان پیگیری شود تا هم به فرمایشات مقام معظم رهبری عمل کنیم و هم بتوانیم ثبات و پایداری صنعت مهم فولاد را در شرق کشور نهادینه کنیم.

مهندس احمدی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اقدامات در راستای «اقتصاد مقاومتی» باید کاهش هزینه‌ها و مصارف باشد، تاکید کرد: جلوگیری از ریخت و پاش‌ها و هزینه‌های زائد و اتخاذ سیاست‌های صرفه جویی و کاهش هزینه تولید، نیازمند اقدام‌های جدی‌تری در سال جدید است. البته در سال گذشته در «کمیته صرفه جویی» شرکت کارهای خوبی انجام شده اما لازم است که در بحث کاهش هزینه‌ها و صرفه جویی اقدامات پررنگ تری صورت بگیرد؛ چرا‌که معتقدیم کاهش هزینه‌ها لازمه ماندگاری و ثبات اقتصادی شرکت است و به ویژه در شرایط کنونی تولید در کشورمان و همه جای دنیا، باید به کاهش هزینه‌ها به‌عنوان یک بایسته و ضرورت توجه کنیم. چرا که «تولید» و «اشتغال» علاوه بر اینکه هدف شرکت است، یکی از تکالیفی است که کشور و جامعه از ما انتظار دارد و از بایسته‌های حفظ اشتغال و توسعه تولید، اقدام در جهت پایداری صنعت است و این مهم می‌طلبد که هزینه‌های تولید را کاهش دهیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در سال گذشته و تقدیر از هم افزایی و همدلی موجود در شرکت، که منجر شد در سال ۱۳۹۵ با وجود رکود و دشواری تولید، توفیقات ارزنده‌ای حاصل شود، بیان کرد: سال گذشته واحدهای مختلف مجتمع توانستند هم راستا با اهداف شرکت، نتایجی در خور توجه کسب کنند. از جمله در واحد احیا با تولید بر اساس برنامه و با تلاش واحد بازرگانی، بیش از ۲۵۰هزارتن آهن اسفنجی به واحد‌های خارج از مجتمع ارسال شد. در جهت صادرات مقاطع و محصول نهایی نیز، تعلق بیش از ۳۵درصد از سهم میلگرد صادراتی کشور به فولاد خراسان، یکی دیگر از توفیقات شرکت بود. در دیگر واحدها هم شرایط خوبی را پشت سر نهادیم و به ویژه در طرح‌های توسعه واحد گندله‌سازی به پایان کار بسیار نزدیک شده ایم و واحد فولادسازی شماره ۲ نیز که آماده افتتاح رسمی است، از توفیقات مهم شرکت در سال گذشته بود.

مهندس احمدی با بیان اینکه با اجرای طرح‌های توسعه، آن هم در سال‌های دشوار گذشته، اینک به جایگاه افتخار آمیز و شایسته فولاد خراسان نزدیک تر شده ایم افزود: زیرساخت‌های مجتمع تا حد تثبیت جایگاه فولاد خراسان به‌عنوان قطب سوم فولاد کشور فراهم شده و داشتن ویژگی‌هایی مانند نیروی انسانی توانمند که از طریق گزینش منطقی و رقابتی جذب شده‌اند، ساختار پرسنلی انقباضی و بهره ور، تلاش در جهت منطقی و معقول شدن هزینه‌های جاری و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها، شرکت را در جایگاه مطلوبی نسبت به بسیاری از واحدهای قدیمی قرار داده و در بین شرکت‌های مشابه و تولید‌کننده محصولات ساختمانی وضعیت ما را پایدارتر کرده است و برای سال جدید تولید یک میلیون تن فولاد خام را هدف گرفته‌ایم.

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین