تاریخ: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۲:۴۶
بازدید: ۱۶۷
کد خبر: ۳۰۱۷۱۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

دستور رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی برای استقرار قاضی ویژه در گمرک بازرگان صادر شد

دستور رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی برای استقرار قاضی ویژه در گمرک بازرگان صادر شد
‌می‌متالز - دستور رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی برای استقرار قاضی ویژه در بزرگترین پایانه مرزی زمینی کشور در گمرک بازرگان صادر شد.

به گزارش می‌متالز، ناصرعتباتی طی دستور ویژه‌ای به دادستان شهرستان ماکو و ناظر گمرکات استان، استقرار یک قاضی ویژه ناظر به گمرک را در داخل گمرک بازرگان خواستار شد.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی در این دستور به دامنه و وسعت فعالیت گمرک بازرگان بعنوان بزرگترین گمرک زمینی کشور و دروازه ورود به کشور‌های اروپایی با پذیرش سالیانه هزاران مسافر و مقادیر کثیری تبادل کالا و اقلام اشاره کرده و با توجه به سودجویی و فرصت طلبی تعدادی متخلف و مجرم در حوزه گمرک ضرورت وجود قاضی ویژه ناظر گمرک را خواستار شده است.

عتباتی در قسمت دیگری از دستور خود از ناظر گمرکات استان خواسته در کوتاه‌ترین زمان ممکن محل استقرار قاضی ویژه را با هماهنگی دادستان ماکو فراهم کند تا این قاضی ویژه در چند روز آتی کار خود را به صورت مستمر و پایدار شروع کند.

گفتنی است حضور قاضی ناظر ویژه گمرک در این پایانه مرزی بزرگ و حساس می‌تواند مانع شکل گیری بسیاری از تخلفات و جرایم و در واقع سدی باشد در مقابل بروز فساد و مقابله‌ای با متجاوزین به بیت المال و حقوق عامه که گاهاً به علت برخی کم کاری یا اهمال کاری‌ها مورد تضییع قرار می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری میزان

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم