به گزارش می متالز به نقل از «مس پرس»، جلسه تولید مجتمع مس شهربابک با حضور مهندس «محمدرضا بنیاسدیراد»، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران و مهندس «علی محمدی»، عضو هیأتمدیره شرکت مس و همچنین مدیران ارشد امورهای تولیدی مجتمع مس شهربابک برگزار شد.
بر اساس این گزارش، کل استخراج از معدن مس میدوک از ابتدای سال جاری تا 10 اسفندماه، 30 میلیون 197 هزار و 420 تن بوده است که بر پایه این میزان استخراج، امور معدن میدوک طی این مدت 8 میلیون و 313 هزار تن سنگ سولفور تولید کرده است. با این میزان تولید مجتمع مس شهربابک رشد 9/5 درصدی را در استخراج سنگ سولفور به دست آورده است.
کنسانتره تولیدی تغلیظ میدوک از ابتدای سال تا 10 اسفندماه، 141 هزار و 825 تن بوده است که 6/5 درصد بالای برنامه پیشبینیشده امسال تولید شده است.
بر اساس گزارش تولید مجتمع مس شهربابک، همچنین در این بازه زمانی کاتد تولیدی امور لیچینگ میدوک، 6 هزار 151 تن بوده است که نسبت به برنامه این امور برای سال جاری از رشد 22/5 درصدی برخوردار شده است.
آند تولیدی امور ذوب خاتونآباد هم طی این بازه زمانی رقم چشمگیر 105 هزار و 563 تن بوده که نسبت به برنامه رشد 19 درصدی داشته است. همچنین، کاتد تولیدی امور پالایشگاه خاتونآباد طی این مدت 82 هزار و300 تن بوده که نسبت به برنامه حدود 11 درصد افزایش داشته است. درمجموع و با احتساب کاتد تولیدی لیچینگ، مجتمع مس شهربابک به رقم چشمگیر 88 هزار و451 تن در تولید کاتد دست یافته است.
همچنین گزارش تولید مجتمع مس شهربابک نشاندهنده این است که مس محتوی معدنی این مجتمع در سال جاری از رشد 13 درصدی برخوردار شده است و طی این مدت مجتمع مس شهربابک موفق به تولید 46 هزار 288 تن مس محتوی معدنی شده است.
در بخش دیگری از این جلسه طرح توسعه ظرفیت ذوب خاتونآباد از 80 هزار تن به 120 هزار تن با حضور مجریان و پیمانکاران این طرح و با هدف رفع موانع اجرایی این طرح مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، طرح توسعه ذوب خاتونآباد به همراه طرح احداث کارخانه اسیدسولفوریک خاتونآباد از مهمترین طرحهای توسعهای شرکت مس است که با هدف افزایش ظرفیت تولید و توسعه پایدار برای سالهای آینده کلید خورده است.
طرح توسعه ذوب هماکنون 63 درصد پیشرفت واقعی داشته است و بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته این طرح به زودی به بهرهبرداری خواهد رسید. همچنین طرح اسیدسولفوریک خاتونآباد بهعنوان پشتوانه محیط زیستی طرح توسعه ذوب از پیشرفت 67 درصدی برخوردار شده است و همزمان با بهرهبرداری از کارخانه 120 هزار تنی ذوب خاتونآباد به بهرهبرداری خواهد رسید.