به گزارش میمتالز، ابراهیم بازیان، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی در این نشست اظهار کرد: ضرورت توجه به یک برنامه یکپارچه و دارای منطق که بتوان از آن دفاع کرد را از نخستین روز استقرار در شستا احساس کردهایم و تدوین سند تحول بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
وی با اشاره به هدف تاسیس شستا به عنوان مجموعه سرمایه گذاری سودده، افزود: اجرای سند تحول باید مجموعه را به نقطه مطلوبیت راهبردی برساند.
بازیان با تاکید بر اهمیت اجرای دقیق برنامه راهبردی به منظور دستیابی به تحول عنوان کرد: تحول یعنی همواره منتقد وضع موجود باشیم و در واقع بدون تحول حیاتی نداریم و فقط در صورت نگرش تحولی به پویایی و موفقیت میرسیم.
وی ادامه داد: قطعا هیچ کس در مسیر درست تحول و برنامه ریزی نمیتواند جلوی ما را بگیرد و ترمزی پیش روی ما نیست.
مدیرعامل شستا همچنین بر بازگشت به حاکمیت شرکتی و خروج از بنگاه داری تاکید کرد و گفت: در مجموعه شستا باید یک دانش تحولی پیاده سازی شود که راهبردهای دوازده گانه همچون صیانت در این راستا بوده است.
بازیان صیانت را مرزبانی از حوزههای مختلف خواند و تصریح کرد: راهبردها ناظر به ابعاد هستند و اگر میگوییم صیانت، یعنی ابعاد آن را همه جانبه مدنظر قرار دهیم.
دکتر احسان احمدی، معاون برنامهریزی راهبردی و سرمایهگذاری شستا طی سخنانی در این نشست، درباره سند تحول گفت: تاپیکو جزو هلدینگهای پیشروی شستا است که اجرای این سند را در دست اقدام دارد و این سند پس از یک سال بررسی تدوین گردیده و از دل برنامه راهبردی استخراج شده است. وی افزود: همه ابعادی که برای تحول در یک مجموعه لازم است، در این سند در نظر گرفته شده و اجرای آن در بازه زمانی ۱ ساله، ۲ ساله و ۵ ساله خواهد بود. احمدی افزود: اجرای این سند از ابتدای تیر ماه آغاز گردیده و نهایتا در راستای هدف حفظ ذخایر بازنشستگان تامین اجتماعی به سر انجام خواهد رسید.
در بخش دیگری از این نشست، عبداله اسدزاده، معاون برنامه ریزی و توسعه تاپیکو اظهار داشت: سند تحول در کلان دولت و همچنین تمامی ارکان بالادست در حال پیگیری است و در مجموعه شستا نیز با توجه به اهمیت موضوع، سند تحول با محورهای دوازده گانه از جمله از صیانت، بهرهوری و اقتصاد دانش بنیان تدوین گردیده است. وی تصریح کرد: در تاپیکو به تبعیت از این ابلاغیه، تنظیم سند تحول آغاز و پس از دو ماه، ۱۹۴ ماموریت راهبردی حول محورهای دوازده گانه تعریف گردید. اسدزاده افزود: در صورت اجرای ماموریتهای فوق، سود ۹۰ هزار میلیاردی عاید این هلدینگ خواهد شد و همچنین ۱۰ درصد سودآوری از محل محصولات دانش بنیان خواهد بود.
معاون برنامه ریزی و توسعه تاپیکو با بیان اینکه تحقق برنامههای اقدام، تاپیکو را متحول خواهد کرد، افزود: اتصال برنامههای اقدام به اسناد بالادستی باید برقرار بوده و جنبه آینده نگر و تضمین سود پایدار داشته باشند. وی با اشاره به گزیدهای از برنامه اقدام توضیح داد: محور صیانت، عرضه محصولات در بورس کالا، جلوگیری از اتلاف منابع شستا، بازنگری دستورالعملها و عرضه سهام یکی از شرکتهای پتروشیمی در بورسهای خارجی از جمله اقدامات ۵ ساله این سند هستند.
منبع: تجارت گردان