تاریخ: ۲۱ تير ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۲:۴۸
بازدید: ۲۳۸
کد خبر: ۳۱۰۱۰۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

تکمیل زنجیره ارزش در فرآورده‌های معدنی

تکمیل زنجیره ارزش در فرآورده‌های معدنی
‌می‌متالز - دبیرکل خانه صنعت و معدن جوانان ایران گفت: در سال‌های اخیر خام فروشی محصولات معدنی کاهش یافته و ما اکنون در حوزه‌هایی نظیر سرب و روی، بصورت شمش تولید می‌کنیم؛ ضمن اینکه در حوزه آهن هم زنجیره صنایع پایین دست را تکمیل کرده ایم.

به گزارش می‌متالز، احسان پیری در حاشیه همایش ملی "جوانان، رشد تولید و الگوی پیشرفت" افزود: تامین ماشین آلات معدنی یکی از مشکلات فعالان این حوزه است، در این دولت قرار بر این شد که در حوزه واردات ماشین آلات معدنی، آزاد سازی صورت گیرد و نباید برای تامین برخی از ماشین آلات معدنی اصرار بر تولید داخلی داشت.

تعداد بازدید : 5

وی ادامه داد: ماشین آلات معدنی استفاده شخصی یا تجملاتی ندارند و فقط در فعالیت‌های تخصصی معادن کاربرد دارند، باید این حق انتخاب را به فعالان حوزه معدن بدهیم تا خودشان انتخاب کنند که از ماشین آلات داخلی استفاده کنند یا انواع خارجی، نباید برای سرپا نگهداشتن یک واحد تولیدی در کشور ممنوعیت واردات ایجاد کرد، زیرا این تولید مزیت رقابتی ندارد.

دبیرکل خانه صنعت و معدن جوانان ایران گفت: قیمت ماشین آلات تولید داخل بالاتر از ماشین آلات وارداتی است، ضمن اینکه تولید داخلی ما نوعی مونتاژ قطعات وارداتی است برای همین مزیت رقابتی ندارد و برای معدنکاران هزینه بیشتری در مقایسه با نمونه‌های خارجی ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم