به گزارش میمتالز، داریوش امانی با اشاره به ترانزیت ۱۰ میلیون تن کالا در سال ۱۴۰۱، اظهار کرد: این حجم از مبادلات با وجود مشکلاتی نظیر تحریمها و فرسودگی ناوگان، نشانگر اتفاقات خوبی توسط بخش خصوصی است.
وی با بیان اینکه وظیفه سازمان راهداری تسهیل گری و نظارت بر فعالیت بخش خصوصی در حوزه حمل و نقل کالا و مسافر است، افزود: با توجه به تاکید همیشگی رهبر معظم انقلاب در خصوص توسعه مراودات مرزی و ارتباط با کشورهای همسایه، خوشبختانه از ادوار گذشته اقدامات خوبی در زمینه راه اندازی پایانههای مرزی در کشور انجام شده به طوری که در حال حاضر، تعداد پایانههای مرزی به ۲۶ پایانه مرزی فعال رسیده است.
وی با یادآوری راهاندازی ۲ پایانه مرزی طی یک سال اخیر در استان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: پایانههای مرزی نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور دارند.
رئیس سازمان راهداری با اشاره به ۲۹۰ هزار کیلومتر طول راههای فرعی، اصلی و روستایی کشور، گفت: با توجه به وجود ۲۷ هزار کیلومتر راه خاکی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار، مقرر شد ۳۶۰ هزار میلیارد تومان برای ساخت و ۱۴۰ هزار میلیارد تومان نیز برای نگهداری راههای روستایی کشور هزینه شود.
امانی با بیان این که عمده اعتبارات ابلاغی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به ادارات استانی از محل درآمدهای این سازمان است، اضافه کرد: استان سیستان و بلوچستان به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و بروز سیلاب و طوفانهای شدید در طول سال و همچنین ظرفیتهای بسیار ارزشمند مرزی، در اولویت سازمان از نظر تخصیص اعتبار قرار دارد.
وی با اشاره به آماده بودن طرح جامع پایانه مرزی ریمدان در جنوب استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در صورت رفع مشکل با مرزبانی و استقرار گمرک در پایانه مرزی ریمدان، این سازمان آمادگی دارد بلافاصله با برگزاری مناقصه، ساخت سایت اصلی پایانه مرزی ریمدان را آغاز کند.
منبع: خبرگزاری تسنیم