تاریخ: ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۳:۴۲
بازدید: ۹۸
کد خبر: ۳۱۴۰۷۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
حسینی:

۱۵۰ هزار شغل از محل اعتبار اشتغالزایی بودجه ایجاد شده است

‌می‌متالز - رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید گفت: براساس گزارش وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی از محل ۴۶ همت سال ۱۴۰۰ که بخش عمده آن در سال ۱۴۰۱ پرداخت شده بود حدود ۱۵۰ هزار شغل ایجاد شده است.

به گزارش می‌متالز، سیدشمس الدین حسینی در تشریح نشست کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی گفت: از بودجه سال ۱۴۰۰ در نگرش به منابعی که دولت برای اشتغال تخصیص می‌دهد، تغییر ایجاد شد در واقع پیش از این، این منابع محدود بودند و به صورت کمک ارائه می‌شدند، اما در بودجه سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ این موضوع متحول شد و در بودجه سال ۱۴۰۲ نیز تداوم پیدا کرد، در واقع این منابع از «کمک» به «تسهیلات» تغییر شکل پیدا کرد.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ در مجموع حدود ۱۹ هزار میلیارد تومان دولت در این زمینه تجهیز کرد و حدود ۴۶ همت تسهیلات پرداخت شد اگر چه در سال ۱۴۰۱ در تخصیص و پرداخت منابع تاخیر شد، اما در نهایت در ۲۸ اسفند ماه حدود ۵ هزار میلیارد تومان به صورت نقدی و ۱۷ هزار میلیارد تومان اوراق به این موضوع تخصیص پیدا کرد یعنی سرجمع حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان به این موضوع اختصاص پیدا کرد

وی اضافه کرد: با توجه به دستورالعمل اجرایی که تدوین شده و روشی که در سال قبل در نظر گرفته شد پیش‌بینی این است که از منابع ۱۴۰۱ که در نیمه ۱۴۰۲ عملی می‌شود تا ۴۸ همت تسهیلات پرداخت می‌شود بنابراین تاکنون ۴۶ همت وام پرداخت شده و ۴۸ همت دیگر نیز تامین شده که در سال ۱۴۰۲ عمل می‌شود. البته این اعداد به‌جز منابعی است که در سال ۱۴۰۲ پیش بینی شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در این نشست گزارشی از سوی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی ارائه شده که حکایت از این داشت که از محل ۴۶ همت سال ۱۴۰۰ که بخش عمده آن در سال ۱۴۰۱ پرداخت شده بود حدود ۱۵۰ هزار شغل ایجاد شده است.

رئیس کمیسیون ویژه جهش و رورنق تولید مجلس تصریح کرد: در بودجه ۱۴۰۲ تحولی در این بخش ایجاد شد و آن اینکه حساب پیشرفت و عدالت ملی و ۳۱ حساب پیشرفت و عدالت استانی تشکیل شد که در نشست کمیسیون مقرر شد دستورالعمل مربوط در این زمینه با حضور نمایندگان وزارت اقتصاد و دیوان محاسبات و مرکز پژوهش‌ها بررسی شود.

منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده