تاریخ: ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۲:۲۱
بازدید: ۱۴۶
کد خبر: ۳۱۶۲۵۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

نوآوری در بومی سازی و گام بلند فولاد سنگان در تولید گندله

نوآوری در بومی سازی و گام بلند فولاد سنگان در تولید گندله
‌می‌متالز - شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، گامی بلند را برای افق ۱۴۰۴ برداشته است که نتیجه آن توسعه درون سازمانی، منطقه‌ای و همچنین افزایش تولید خواهد بود. امروز این مجموعه برای تولید ۷.۵ میلیون تن گندله برنامه ریزی کرده است و تلاش می‌کند تا بستر‌های تحقق این برنامه را به موازات اجرای این پروژه فراهم شود.

به گزارش می‌متالز، شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان را باید یکی از بازیگران اصلی حوزه گندله و کنسانتره دانست که با هدف تامین نیاز بزرگترین تولید کننده فولاد کشور، کار خود را آغاز کرد.

این مجموعه با قرارگیری در منطقه عسلویه معدنی کشور در تلاش است تا مواد اولیه در بالادست زنجیره ارزش فولاد را تولید و در اختیارتولیدکنندگان به ویژه فولاد مبارکه قرار دهد.

حال این مجموعه در نظر دارد تا تولید گندله خود را به ۷.۵ میلیون تن در چشم انداز ۱۴۰۴، برساند که باید آن را گام بلند این مجموعه در حوزه تامین مواد اولیه زنجیره ارزش فولاد دانست.

به هر حال دستیابی به تولید ۵۵ میلیون تن فولاد نیازمند تامین مواد اولیه است که حالا فولاد سنگان با سناریو پیش رو نقش خود را به خوبی ایفا می‌کند.

اما این گام بلند دقیقا در چه بستری برداشته می‌شود؟

هرچند سرمایه گذاری در این حوزه یکی از مهمترین فاکتور‌ها برای پیشبرد پروژه‌های توسعه‌ای است.

اما فولاد سنگان که از همراهی فولاد مبارکه نیز برخوردار است، حرکت در این مسیر را با نوآوری در بومی سازی کلید زده است.

عملکرد گذشته فولاد سنگان در حوزه بومی سازی نشان می‌دهد توانسته به ۹.۵ میلیون یورو صرفه جویی ارزی دست پیدا کند. این موضوع نشان می‌دهد دستیابی به تولید ۷.۵ میلیون تن گندله نمی‌تواند چندان هدف گذاری سختی برای این مجموعه باشد. درواقع اصلی‌ترین نقطه قوت این مجموعه تکیه بر بومی سازی و دانش داخلی است تا بتواند ظرفیت تولید خود را افزایش دهد.

این مجموعه در ماهه‌ای ابتدایی سال نیز موفق به رکوردشکنی در تولید کنسانتره شد. این رکورد شکنی حاکی از آن است که در بحث تولید کنسانتره این مجموعه به نقطه‌ای رسیده است که می‌تواند تولید ۷.۵ میلیون تنی را هدف گذاری کند.

بدون شک با توجه به اینکه این مجموعه یکی از تامین کنندگان مواد اولیه برای صنعت فولاد محسوب می‌شود، باید نتیجه این افزایش تولید را در چشم انداز ۱۴۰۴ فولاد مبارکه شاهد بود که مواد اولیه مورد نیاز خود برای افزایش تولید را تامین می‌کند.

اما از سویی دیگر دستیابی به این اهداف نیازمند اجرای پروژه‌های اجرایی، تحقیقی و سرمایه گذاری است. به عنوان مثال فولاد سنگان برای دستیابی به افزایش تولید باید تامین انرژی را هم در دستور کار قرار دهد که برنامه‌های این مجموعه نشان می‌دهد، از این موضوع غافل نشده است.

در نتیجه ضمن تعریف چنین پروژه هایی، اشتغالزایی نیز در فولاد سنگان محقق می‌شود.

فولاد سنگان تلاش می‌کند با اجرای چنین پروژه هایی، بیشترین استفاده را از ظرفیت‌های داخلی مجموعه خود و همچنین ظرفیت‌های سهامداران داشته باشد.

استراتژی تدوین شده نشان می‌دهد، این مجموعه در ادامه می‌تواند یکی از اصلی‌ترین تولید کنندگان مواد اولیه زنجیره ارزش و همچنین یکی از اصلی‌ترین بازیگران منطقه سنگان باشد که از ذخایر موجود در این منطقه بهترین استفاده را داشته است.

منبع: تیتر ۲۰

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده