تاریخ: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ ، ساعت ۰۱:۲۱
بازدید: ۲۵۶
کد خبر: ۳۱۶۳۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

تحریم‌ها صنایع بزرگ را به سمت شرکت‌های دانش‌بنیان سوق داده است

می متالز - رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر بررسی و رفع مشکلات شرکت‌های بزرگ دانش بنیان، خاطرنشان کرد: در چند ماه گذشته تحریم فرصتی را فراهم کرده است تا صنایع فعال در زمینه فولاد، خودرو و نفت برای همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی به صندوق مراجعه کنند که این اتفاق می‌تواند در رشد و توسعه فعالیت‌های این شرکت‌ها بسیار مؤثر باشد.
تحریم‌ها صنایع بزرگ را به سمت شرکت‌های دانش‌بنیان سوق داده است

به گزارش می متالز، دکتر علی وحدت در نشست با شرکت‌های دانش بنیان حوزه اقتصاد دیجیتال با اشاره به فعالیت این صندوق در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، اظهار کرد: صندوق نوآوری شکوفایی یک نهاد مالی است و فلسفه وجودی‌اش کمک به رشد ساختار اقتصاد دانش بنیان و حفاظت از این حوزه است.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان کوچک و بزرگ مشکل مالی روزمره نداشته باشند و تمام دغدغه‌شان تولید محصول و توسعه فعالیت باشد.

وحدت با اشاره به ارائه خدمات مختلف از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش بنیان، خاطر نشان کرد: بعضی از این خدمات در حال حاضر لازم است و بعضی دیگر ضروری نیست. به طور مثال در بحث ارائه دفاتر کاری به شرکت‌های دانش بنیان به عنوان یک خدمت لازم باید بگویم مدلی که در حال حاضر در این حوزه وجود داشت مطلوب نیست و کاملاً مشهود بود که شرکت‌ها هم از این مدل رضایت نداشتند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: در مدل گذشته شرکت‌ها نمی‌توانستند از ملک‌داری منتفع شوند و مشکلات حاشیه‌ای دیگری هم داشت که سعی کردیم بعضی از فرآیندها را حذف و روال را تسهیل کنیم.

وی با اشاره به همکاری با نهادهای واسطه‌ای مالی مانند صندوق‌های پژوهش و فناوری در اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: زیرساخت‌های قانونی و ابزارهای صندوق نوآوری و شکوفایی در حوزه تسهیلات کامل است؛ در حال حاضر با تأمین مالی صندوق‌های پژوهش و فناوری از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی نیاز تسهیلات شرکت دانش‌بنیان کوچک رفع می‌شود و هدف صندوق کاهش تصدی‌گری در این بخش است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه به خدمات جدیدی که این صندوق در دست اقدام دارد، اشاره کرد و گفت: درصددیم یک ابزار بیمه‌ای طراحی کنیم که هدفش این است که ۵۰ تا ۱۵۰ درصد آورده افراد در حوزه سرمایه‌گذاری را بیمه کند که مطمئن هستیم ضرر این کار برای صندوق از وام دادن ۱۱ درصدی کمتر است.

وی افزود: در این زمینه یا خود صندوق نوآوری و شکوفایی وارد می‌شود و این خدمت را ارائه می‌دهد یا با یک شرکت بیمه به عنوان مجری، قرارداد بسته می‌شود.

وحدت با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی در ارتباط با همکاری با بانک‌ها بسیار جدی است، گفت: اکثر مدیران عامل بانک‌ها ظرف ۱۰ روز گذشته به صندوق آمدند و به آنها اعلام کردیم که آماده‌ایم با همکاری شبکه بانکی کشور به شرکت‌های دانش بنیان خدمات متنوعی ارائه دهیم.

وی با تاکید بر اینکه اولویت ارائه خدمات صندوق در حوزه سرمایه‌گذاری، تسهیلات و توانمندسازی، نگاه به آینده و موضوعات پیش‌رو است، خاطرنشان کرد: شرکت‌هایی که در حوزه نیازهای آینده کشور فعالیت کنند و اعلام آمادگی کنند، مورد حمایت ویژه صندوق نوآوری و شکوفایی قرار می‌گیرند، اظهارکرد: تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دیجیتال بتوانند در فضای کسب و کار، حضور داشته باشند و کار کنند.

عناوین برگزیده