به گزارش میمتالز، شرکت «مجتمع فولاد خراسان» سال ۱۴۰۲ را در حالی آغاز کرد که طهمورث جوانبخت، مدیرعامل این شرکت، با کوله باری از تجارب ارزشمند در صنعت فولاد کشور کمی پیش از آغاز سال جاری سکان مدیریت این بزرگترین فولاد ساز شرق کشور و بزرگترین مجموعه صنعتی خراسان رضوی را به دست گرفته بود و ریل گذاری مسیر این شرکت با محوریت توسعه ظرفیتها وارد مسیر جدیدی شد.
رکوردشکنیهای متعدد در امر تولید، نه تنها حاکی از حرکت فولاد خراسان بر «رشد تولید» به عنوان یکی از اجزای مهم شعار سال بود، بلکه موفقیتهای حوزه تامین مواد اولیه و حرکت رو به جلو این مجموعه در ایفای «مسوولیتهای اجتماعی» اش، نشان از اتخاذ راهبردی یکپارچه در رشد تولید و توسعه این مجموعه داشت.
«روابط عمومی شرکت مجتمع فولاد خراسان» در گزارشی از توفیقات ۶ ماهه این فولادساز بزرگ خبر داده است.
رکورد شکنی «تولید ماهانه شمش فولادی» در کارخانه فولادسازی ۲، یکی از مهمترین رکوردهای تولیدی فولاد خراسان در این مدت بوده که در اردیبهشت ماه رقم خورد و با ارتقای ۲۴۷ تنی تولید در این ناحیه پس از ۲ سال از رکورد پیشین، نصاب جدید ۵۴۳۲۶ تنی را رقم زد.
فولاد مردان خراسان در این مدت، سه بار نیز رکورد تولید روزانه را جا به جا کردند. رکوردشکنی در «تولید روزانه محصول نهایی» ناحیه نورد در اردیبهشت ماه، رکوردشکنی در «تولید روزانه شمش» در ناحیه فولادسازی در خردادماه و رکوردشکنی در «تولید روزانه محصول نهایی (میلگرد مقطع ۲۲)» ناحیه نورد که در شهریورماه رقم خورد، نشان داد که در صورت تداوم تامین حاملهای انرژی، عزم کارکنان این شرکت برای رشد تولید جزم است.
شکستن رکورد ریخته گری پیاپی در ناحیه فولاد سازی شرکت، از دیگر اتفاقات مهمی بود که در خردادماه شکل گرفت.
این در حالی بود که فولاد خراسان در مرداد ماه برای نخستین بار دست به تولید شمش فولادی با ابعاد ۱۸۰ در ۱۸۰ میلیمتر زد که اقدامی تازه برای تنوع بخشی به سبد محصولات فولاد خراسان و تطبیق با بازارهای فروش بود.
تامین به موقع ملزومات تولید، یکی از مهمترین اهرمهای پایداری تولید است. ثبت دو رکورد تولیدی در حوزه تامین، از هماهنگی استراتژی تولید و تامین فولاد خراسان حکایت دارد؛ جایی که شکستن رکورد «تامین و حمل مواد اولیه» در ناحیه گندله سازی تیرماه ۱۴۰۲ با شکستن رکورد «تامین و حمل مواد اولیه، تجهیزات و ملزومات تولید» توسط واحد خرید و تامین مواد اولیه این شرکت در مردادماه همراه شد.
این هماهنگی راهبردی، زمانی خود را بهتر نشان میدهد که بدانیم بومی سازی تجهیزات به دست کارشناسان این شرکت نیز در کانون توجه بوده است. شاهد این مدعا هم «ساخت گهواره کوره فولادسازی» بود که در اسفند ۱۴۰۱ برای نخستین بار از زمان تاسیس صورت گرفت.
اعطای عنوان «سفیر مسوولیت اجتماعی» و تقدیر از طهمورث جوانبخت، مدیرعامل شرکت فولاد خراسان در سومین جشنواره «روابط عمومیها و مسوولیت اجتماعی» که شهریور ۱۴۰۲ در سالن همایشهای صدا و سیما و با حضور مدیران ارشد دولت صورت گرفت ادامه روندی بود که به کسب نشان عالی «مسوولیت اجتماعنی. انجامیده بود.
فولاد خراسان که سال جاری را با صعود در جدول «۱۰۰ شرکت برتر ایران» و ارتقای ۳ پلهای در جایگاه خود آغاز کرده بود، تکرار کسب عنوان «صادرکننده نمونه» استان را هم به ویترین موفقیت هایش اضافه کرد.
این موفقیتها با کسب عنوان «ستاره مدیریت روابط عمومی» و تندیس ۴ ستاره جشنواره روابط عمومیهای کشور در اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ تکمیل شد.
در مجموع آن چه در شش ماه نخست سال ۱۴۰۲ در مسیر حرکت فولاد خراسان قابل مشاهده است، عزم جدی، نشاط و انگیزه کارکنان و یکپارچگی و انسجام در اداره، سیاستگذاری و توسعه این مجموعه بزرگ تولیدی است.