به گزارش میمتالز، محمدمهدی برادران اظهار کرد: میزان تحقق اهداف «سند راهبردی صنعت نوشتافزار» طی دوسال اخیر از ۵۰درصد به بیش از ۷۰درصد رسیده و با برنامه ریزی هم راستا با سند راهبردی صنعت نوشتافزار، امیدواریم بازدهی کارگروه ملی این صنعت را که تاکنون دو جلسه فصلی داشته است به حداکثر برسانیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر هم زمان با افزایش تنوع تولیدات داخلی نوشتافزار، سطح انتظارات مصرفکنندگان نیز رشد داشته، از این رو باید برای ارتقای بیش از پیش کیفیت محصولات نیز تلاش کنیم. معاون وزارت صمت، مساله اصلی حال حاضر صنعت نوشتافزار داخلی را مواد اولیه دانست و اظهار امیدواری کرد که با رفع آن شاهد افزایش تصاعدی حجم تولید و اشتغال در این بخش باشیم.
او با بیان اینکه در دولت سیزدهم، توجه ویژهای به صنایع جدید داریم، گفت: در این راستا حتی اقدامات کوچک از سوی دولت نیز تاثیر قابلتوجهی بر رشد تولید داخلی دارد. به عنوان مثال، سالانه شاهد ورود ۵۵۵میلیون دلار اسباببازی قاچاق به کشور بودیم که با اقدامات ابتدایی صورتگرفته در صنعت اسباب بازی و توسعه تولید داخلی طی دوسال اخیر، این رقم در حال حاضر به سالانه ۳۵۰میلیون دلار کاهش یافته که دال بر ضرورت حمایت ما از این صنعت و دیگر صنایع نوپاست. برادران ادامه داد: در ابتدای دولت سیزدهم، تنها کاغذ ۱۰درصد کتابهای درسی از محل تولیدات داخلی تامین میشد که این رقم در سال گذشته به ۶۷درصد و امسال به ۱۰۰درصد رسید. از سال آینده، به مصارف فرهنگی نیز کاغذ تولید داخل اختصاص مییابد. در کاغذ A ۴ نیز تا انتهای دولت سیزدهم ۱۰۰درصد نیاز کشور را از محل تولید داخلی تامین خواهیم کرد.
منبع: دنیای اقتصاد