به گزارش میمتالز، یوسف مهاجری، مدیر واحد احیا مستقیم شماره ۲ فولاد مبارکه ضمن تأیید این خبر گفت: به یاری خداوند متعال و حمایت معاونت بهرهبرداری و تلاش و همت مدیران و کارکنان واحدهای خدمات، پشتیبانی، شرکتهای مجری و زیرمجموعههای ناحیه آهنسازی، این عملیات تعمیراتی در تیمهای مکانیک، برق، نسوز، نظافت صنعتی، ساختمانی و نوار نقاله و تعدادی پروژههای مؤثر در افزایش تولید، با قوت و بدون هیچگونه حادثه ایمنی، در بازه زمانی بیسابقه ۱۴ روز (از توقف تا تولید) انجام شد.
جواد عسکری، سرپرست تولید واحد احیا مستقیم شماره ۲ نیز در این خصوص گفت: با توجه به کاهش زمان اختصاصیافته برای انجام تعمیرات سالانه، دستورالعملهای توقف، ایمنسازی و راهاندازی واحد موردبازنگری قرار گرفت تا در حداقل زمان ممکن، خط تولید در اختیار کارکنان تعمیرات قرار گیرد که با همت همکاران تولید و تعمیرات و هماهنگی بین این بخشها تمامی فعالیتها در سریعترین زمان ممکن و بدون تداخل کاری انجام گرفت و مجدداً پس از اتمام تعمیرات سریعاً به بخش بهرهبرداری تحویل شد.
وی گفت: یکی از گلوگاههای افزایش تولید در مگامدول A کم بودن ظرفیت دودکش بود که با اتکا به تخصص و توان داخلی، این مشکل رفع شد و ظرفیت تولید آن به میزان حداقل ۱۰ درصد افزایش یافت.
سید محمد مهدی ثابتقدم، سرپرست تعمیرات واحد احیا مستقیم شماره ۲ نیز اظهار داشت: در فرآیند انجام این تعمیرات که ۴ روز زودتر از عملیات تعمیراتی نوبت قبل انجام شد، به کمک همکاران تعمیرات مرکزی و شرکتهای پیمانکار، پروژههای بزرگی بهمنظور رفع مشکلات اساسی واحد و بهینهسازی تجهیزات اجرا شد که ازجمله آنها میتوان به بهینهسازی و ارتقای ظرفیت استک، بهینهسازی سیستم آبرسانی به اسکرابرها و اجرای پروژه نوین تزریق هوا به آب برگشتی برای اولین بار اشاره کرد.
وی ادامه داد: در این خصوص، اجرای دستورالعملهای نوین و مبتکرانه از سوی تیم تولید و تعمیرات، همکاری تیم نظافت صنعتی در آمادهسازی محوطه و تجهیزات، اجرای باکیفیت فعالیتها در زمان مقرر، تعامل و همکاری واحد تعمیرات مرکزی، کارکنان تعمیرات واحد، حملونقل و پشتیبانی، تعمیرات ساختمانی و دفتر فنی تعمیرات از بارزترین نقاط قوت و تأثیرگذار در اجرای موفق و باکیفیت این عملیات تعمیراتی بود.
بهنام مهدیپور، رئیس مرکز تعمیرات مکانیک تعمیرات مرکزی نیز در این خصوص گفت: با توجه به شرایط تولید مگامدول A واحد شهید خرازی و نیاز مبرم به انجام تعمیرات سالانه، پس از نهایی شدن انجام شاتدان، مقدمات کار فراهم و اقدامات موردنیاز آغاز شد و جلسات متعددی طی چند روز جهت برنامهریزی و آمادهسازی شاتدان برگزار گردید. پس از اخذ درخواست کارهای مربوطه و برنامهریزی آنها، هماهنگی و آمادهسازیهای لازم در کوتاهترین زمان انجام پذیرفت. همچنین آموزشهای تخصصی ایمنی و دستورالعملهای تعمیراتی برای کارکنان پیمانکاران صورت گرفت و تعمیرات تجهیزات موردنظر با حجم حدود ۲۱ هزار نفر ساعت، بهصورت ایمن و بدون حادثه و زودتر از برنامه در زمانی کوتاهتر از شاتدان سالهای گذشته به پایان رسید.
یوسف مهاجری، مدیر واحد احیا مستقیم شماره ۲ فولاد مبارکه با بیان اینکه کاهش ۴ روزه زمان تعمیرات نشاندهندۀ تلاش بیوقفه، همدلی، همکاری، برنامهریزی و آمادهسازی دقیق کارکنان در کلیه سطوح سازمان است. در همین زمینه از همه همکاران واحد احیا مستقیم شماره ۲، تیم نظارت مرکز تعمیرات مکانیک، شرکتهای دژپاد، برقآرا، رهابگستر، توسعهصنعت و تمامی بخشهایی که به نحوی در این موفقیت چشمگیر نقش داشتند، تشکر و قدردانی میکنم.
منبع: فولاد مبارکه اصفهان