تاریخ: ۰۳ مهر ۱۴۰۲ ، ساعت ۰۹:۲۳
بازدید: ۱۴۴
کد خبر: ۳۱۸۲۱۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

حمایت از ۲هزار طرح اقتصادی روستای بدون بیکار/ پرداخت بیش از ۱۱۰هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزا

حمایت از ۲هزار طرح اقتصادی روستای بدون بیکار/ پرداخت بیش از ۱۱۰هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزا
‌می‌متالز - مدیرعامل صندوق کارآفرینی امیدبا اشاره به اقدامات صندوق در حوزه اشتغالزایی گفت:مشاغل خرد، کوچک و متوسط بخش زیادی از مشاغل کشور را شامل می‌شود. در دو سال گذشته بیش از ۷۰هزار طرح مورد حمایت قرارگرفت و بیش از ۲۰۰هزار فرصت شغلی ایجاد شد.

به گزارش می‌متالز، نعمت الله رضایی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، درباره اقدامات صندوق در ۲ سال گذشته گفت:مشاغل خرد، کوچک و متوسط بخش زیادی از مشاغل کشور را شامل می‌شود که موفق شدیم در دو سال گذشته بیش از ۷۰ هزار طرح را مورد حمایت قرار بدهیم که بیش از ۲۰۰ هزار فرصت شغلی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: دولت سیزدهم قول یک میلیون شغل را در سال داده است که این موضوع محقق شده و بر اساس نرخ بیکاری و بررسی‌های مرکز آمار قابل بررسی است.

به گفته‌ی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید پرداخت بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزا؛ جذب بیش از ۷۰ هزار منابع، حمایت از ۶ هزار صندوق خرد محلی با تسهیلات ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی حمایت از ۲۵۰۰ طرح اقتصادی در قالب مدل هر روستا یک محصول، حمایت از ۲ هزار طرح اقتصادی در قالب مدل روستای بدون بیکار بخشی از اقدامات صندوق در این راستا بوده است.

رضایی ادامه داد: چابک سازی صندوق از طریق حذف یک رده سازمانی و افزایش اختیارات استان‌ها به میزان ۵ برابر، احیای ۱۲۲۰ واحد اقتصادی راکد و نیمه فعال و نیمه تمام با پرداخت ۹۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات، فعال نمودن سرمایه گذاری به میزان ۹۸۰۰۰ میلیارد ریالٰ، تامین مالی از طریق روش‌های نوین تامین مالی جمعی و سرمایه گذاری اجتماعی از جمله اقدامات مهم برای فعال کردن بخش اقتصادی واشتغال بوده است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اظهار داشت:طرح‌هایی که صندوق مورد حمایت قرار داده است ۳۲ درصد بانوان بودند و بیش از ۴۷ درصد از شاغلین این طرح‌ها هم بانوان هستند.

وی در خصوص اقساط معوق تسهیلات پرداخت شده گفت: بازگشت تسهیلات کارآفرینان کاملا به موقع بوده که نشان از خوش قول بودن این قشر زحمت کش است و نرخ تعویق تسهیلات زیر ۲ درصد است.

رضایی اظهار داشت: حمایت ویژه از طرح‌های دانش بنیان، پرداخت ۳۲ درصد تسهیلات پرداختی صندوق به بانوان، سهم ۴۷ درصدی بانوان در اشتغال طرح‌های مورد حمایت صندوق، فناور نمودن فعالیت ها، پرداخت غیر حضوری و آنلاین تسهیلات اشتغال و ضروری، حمایت از اقشار خاص از طریق ۲۴ درصد تسهیلات اعطایی، تکریم ارباب رجوع از طریق تسریع درارائه خدمات و سرعت در پاسخگویی به درخواست ها، فرایند محور نمودن امور از طریق اخذ هر گونه تسهیلات اشتغالزا در دستگاه‌های اجرایی متولی، در طول دو سال اخیر بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است در صورتی که از آغاز به کار آن تا قبل از دولت سیزدهم ۱۷۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است. سهم اشتغال ۱۰.۶ درصد از اشتغال کل بوده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده